Kurkistus työpisteelle


Meillä on ollut viimepäivät täysi kaaos!
Päätin nimittäin hankkitua muutamasta huonekalusta eroon ja tietenkin juuri niistä, jotka olivat kätkeneet sisäänsä aika paljon tavaraa. Tietenkin nuo huonekalujen uumenissa olevat tavarat pyörivät jaloissa useamman päivän, kunnes löytävät paikkansa mikä mistäkin. Ärsyttävin vaihe koko touhussa. Onneksi ollaan jo loppusuoralla tässä projektissa.

Lisäksi olohuoneessa on nyt uusi järjestys. Siitä lisää, kun saan sen täysin valmiiksi. Tässä kuitenkin pieni kurkistus työpisteelle, joka sijaistee myös olohuoneessa. Pieni Ikean pöytä tuli valkoisen natisevan pöydän tilalle. (Ihana päästä siitä eroon!) Tämä uusi pöytä on todella pieni ja sievä. Tykkään!

Laatikosto pöydän alla on kirpputorilöytö. Sinne sai kivasti kädenulottuville kaikenlaista pientä tarpeellista. Minuun iskee täysillä nykyään tuo mustan ja puun yhdistelmä. Muutenkin meillä alkaa löytyä aika paljon mustaa, ripauksina siellä täällä. Pöydän reunaan ruuvasin koukun, jonne voi ripustaa laukun kätevästi. Työpisteen yläpuolelle on tulossa uusia tauluja, mutta ne eivät ole saapuneet vielä.

Olen ollut niin innoissani toteuttamassa tätä muutosta niin työpisteellä, kuin koko olohuoneessa. Muutos on välillä hyvästä ja piristää taas kummasti.

Marika

Ei kommentteja

Kiitos kun jätit viestin.