Jännä päivä!Meillä SObloggareilla kävi tänään vieras ja tapasimmekin tänään meillä kakkukahvien lomassa. Vielä en voi valitettavasti kertoa kuka meillä kävi, mutta paljastamme sen sitten kun se on ajankohtainen. Kääpiölinnan Köökin Anu leipoi meille suussasulavaa suklaakakkua ja minä kipaisin hakemassa groisantteja jotka täytin tuorejuustolla, kinkulla ja salaatilla. Lisäksi ostin vuoden ensimmäiset tulppaanit. Olipas taas mukava rupatella muiden bloggareiden kanssa. Tällainen yhteisöllisyys on kivaa ja voimaannuttavaa ja jaksaa taas ahkerasti bloggailla uudella innolla.

Lisäksi yömyöhään päivitin blogin ulkoasua ja varmasti huomasittekin jo uuden bannerin. Toivon mukaan blogista tuli selkeämpi ja visuaalisesti kauniimpi. Tämä on ollutkin mielessä jo pitkään, mutta nyt vasta sain sen toteutettua. Aina vähän vaikea aloittaa, mutta kun aloittaa ei meinaa malttaa lopettaa. Heh.. 

Nyt lähden keittämään teetä jos se auttaisi tähän alkavaan nuhaan..

Pakkasterveisin Marika

 
KOTI


¨^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^¨

Koti ei ole talo
koti on tila
koti ei ole rakennus
koti on voima
koti ei ole seinät
koti on ihmisten suhde.
Kodissa ymmärrät
kodissa tulet ymmärretyksi.

¨^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^¨ 

Siivotaan joulu poisMuut näyttävät jo puhuvan tulevan vuoden trendeistä kun minä vasta pakkaan niitä vähäisiäkin joulukoristeita pois. Meillä alkoi tänä vuonna joulu sen verran myöhään tuon muuton vuoksi, että joulu on saanut näkyä ihan näihin päiviin asti. Ollaan levätty ja nähty ystäviä, pelattu pelejä ja syöty (liikaa!)! Heh.. Uusi vuosi meni rennosti kotona hyvässä seurassa. Eilen lopulta sain inspiraation ja varsinkin sisustusinspiraation ja aloin miettimään, että mitäs uutta tilalle. 
Meidän joulukoristeet ja valot säilytän tässä isossa punaisessa pussissa. Sinne ne taas pakataan odottomaan seuraavaa joulua. Hieman haikein mielin aina ne sinne laitan; Nisset ja muut kauniit koristeet. Tuntuu, että seuraavaan jouluun on ikuisuus! Mutta sitten mietin kevättä ja kesää ja haikeus haihtuu mielestä hetkessä ja alan suunnittelemaan uusia tuulia.

Täällä nimittäin paistoi aurinko tänään erittäin kauniisti ja pakkanen paukkui. Kauniin luonnonvalon saattelemana innostuin kuvaamaan kotiamme hieman eri vinkkelistä mitä olette tähän asti nähneet. Sohvan takana meillä on pojan vanha koulupöytä, joka on tarkoitus vaihtaa toiseen kun vain ehditään. Siihen minulla on jo muutama visio. Valkoisen vitriinin tilalle olen haaveillut mustaa vitriiniä, katsotaan onko se tämän vuoden juttu vai menevätkö muut asiat tärkeysjärjestyksessä edelle kun on noita remonttihaaveitakin vielä. Ihmettelette varmaan, mikä tuo lasiterraario tuolla pöydällä on; noh se on meidän uusin perheenjäsen, pienen suloisen kääpiöhamsteripojan koti. <3


 


Joulukuusi saa lähteä huomenna ulos ja se pilkotaan polttopuiksi, sen verran on alkanut jo varistamaan ja mikään ei ole inhottavampaa kuin imuroida kuusenhavuja vielä juhannuksenakin. Makuuhuoneeseen kuuset sen sijaan saavat vielä jäädä; niitä en vielä malta vaihtaa pois. : D

Lauantaiterveisin Marika