Vihreää niin vihreää


Minusta on ihanaa, että viherkasvit ovat nyt niin IN!
Vaikka en mikään viherpeukalo olekaan, niin saan ne pysymään sentään hengissä! Heh..

 Viherkasvit minusta saavat eloa ja raikkautta tilaan kuin tilaan. Vihreä sävy sopii niin moneen ja monen kanssa yhteen ja on vielä niin luonnollinen - luonnollisesti. Olen suunnitellut reissua kukkakauppaan jo pitkään ja vieläkään en ole sinne asti päässyt, mutta varmasti tulen uusimaan ja lisäämään kukka-arsenaaliani lähiaikoina.

Myös minulla kuin monella muullakin blogimaailmassa on tullut hirvittävä tarve saada kokeilla jotain tämän vuoden trendivihreää jonnekin päin kotia. Mietinnässä onkin vihreä seinä tai kaistale seinää tuossa lumoavassa "liitutauluvihreässä" sävyssä tai sitten tyydyn vain muutamaan tyynynpäälliseen sohvalla. Odotan, että kohtaus menee ohi ja taas löydän jotain muuta inspiroivaa josta voin haaveilla. Mielessänihän koti on jo sisustettu moneen kertaa - eri tyylejä ja värejä käyttäen. Kohtauksia on siis lukuisia.. : D Onko tuttua?


 Ja juu, huomasin kyllä sohvan alta pilkottavan johdon         ärsytti suunnattomasti kun huomasin sen sieltä näkyvän, mutta annoin olla. Sellaista se elämä nyt oikeasti on        ei aina niin täydellistä!



Pieniä yksityiskohtia


Joskus on ihan kiva vain kuvata kodin pieniä yksityiskohtia. Jonkun esineen materiaali, väri, muotoilu tai siinä näkyvä aika viehttävät minua erityisesti, se voi myöskin olla kahden esineen yhdistelmä. Pieni yksityiskohta voi olla inspiroiva, minusta ainakin. Myös kauniit kuvat inspiroi, vaikka siinä olisikin SE tulappaanikimppu jota nyt täällä blogimaailmassa näkee melkein jokaisella. Juttuhan ei välttämättä ole se kimppu vaan taidokkaasti otettu valokuva tai kuvassa näkyvät värit. Tai vain fiilis. Kaunis kuva voi pelastaa kurjan päivän vain tulemalla sinun silmiesi eteen juuri oikealla hetkellä.

Lapsen nukkuessa päiväuniaan minä tartuin kameraan ja nappasin kuvia kotimme pienistä yksityiskohdista. Olen lisännyt sisustukseen hieman utuista roosaa. En edes muista, koska meillä olisi ollut mitään roosaa missään muuaalla kuin lastenhuoneessa. Saas nähdä kauanko tätä villitystä kestää. : )