Tyylikäs kalla


Ensinnäkin mukavaa perjantaita!

Minun päiväni alkoi kuvaten näitä eilen kauppareissulla ostamiani Kalloja. Kalla on ihanan yksinkertainen ja tyylikäs kukka. Ostin keltaisia sekä valkoisia, kun en osannut päättää kummat on kauniimpia.
Vitsi miten ihanaa, kun näin lokakuussa koti kylpee vielä valossa ja synkyydestä ei tietoakaan! Aurinkokin näyttäytyy harvase päivä. Kaunis syksy kertakaikkiaan.

Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu. Tänään saan vielä kaikki lapset saman katon alle ja vietämme mukavan illan kuulumisia vaihdellen. Nyt kun osa lapsista jo aikuisia, ei enää ole niin helppoa saada heitä kaikkia kotiin samaan aikaan. Täytyy siis nauttia näistä illoista.

Perjantaiterveisin Marika

Sisustussuunnittelua sinulle


Kuten moni jo varmaan tietääkin, että valmistun loppuvuodesta sisustusartesaaniksi. Jännittää jo hieman etukäteen, että mitä sitä sitten alkaa tekemään ja minkälaisen tulevaisuuden sitä itselleen luo. Yrittäjyys kiinnostaa myös, vaikka tiedän sen olevan haastavaa. Minua kiinnostaa myös valokuvaus, jota haluaisin opiskella lisää, ehkä ihan ammatiksi asti. Mutta mitään studiokuvaajaa minusta ei tule, vaan jotain muuta. Haaveita ja ideoita on monenlaisia, mutta vielä en ole mitään päätöksiä tehnyt. Olen ajatellut, että kyllä se sieltä pikku hiljaa muovautuu, ajan kanssa. Tosin nyt olisi jo kiva päästä töihin ja ansaita normaalin palkan, kun tämä opiskelijaelämä on "vähän" sellaista kituuttamista. Mutta hyvin on selvitty ja ihanaa aikaahan tämä on ollut, eikä yhtään kaduta, että lähdin opiskelemaan näinkin "vanhana". Pienillä tuloilla oppii pärjäämään, kun on hieman kekseliäs.

Suosittelen siis teillekin, jotka pähkäilette vaihtaa alaa. Nämä pari vuotta ovat olleet antoisaa aikaa ja tunnen olevani oikealla alalla. Joskus jopa ihan naurauttaa, kun tuntuu, että tekee sitä harrastustaan työkseen. Eikö hassua! Oikeastaan aika ihanaa!Koulutan itseäni lisää erilaisilla kursseilla ja nyt tällä hetkellä olen kansalaisopiston sisustuskurssilla, jossa opettajana on aivan ihana sisustussuunnittelija Armi Ahovaara. Oppi on aivan toisenlaista, kun opettaja on inspiroiva. Voin lämpimästi suositella hänen kurssejaan Seinäjoen kansalaisopistolla. Nyt en tiedä, onko kevääksi tulossa uusi kurssi, mutta sitä kannattaa tiedustella kansalaisopiston toimistosta.

Tällä viikolla alkaa myös valokuvauskurssi, jota odotan innolla. Paljon olen jo oppinut, mutta janoan lisää tietoa ja varmuutta myös valokuvaamiseen.Opiskelujen ohessa teen myös sisustusuunnitelmaan asiakkaalle. Kävin hänen kotonaan kartoittamassa tilannetta ja kyseessä on ruokahuoneen sisustus. Siitä lisää sitten, kun saan sen valmiiksi ja olen asiakkaan luvalla saanut julkaista siitä paloja teille. Tämä on niin jännää ja mukavaa. Tuskin maltan odottaa, kun saan esitellä sen asiakkaalle.

Voisin antaa sisustuskonsultointia myös sinulle, pientä korvausta vastaan, jos sinulla on jokin pulma, johon tarvit apua tai tuntuu, ettet osaa sisustaa kotia mieleiseksi. Minuun voi olla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen kotinionhelmeni(at)gmail.com. Uusia töitä voin ottaa vastaan aikaisintaan marraskuussa. Ihan rohkeasti voit ottaa yhteyttä ja voimme keskustella lisää. Myös asuntojen myyntikuvaus ja stailaus onnistuu, jos sellaiselle olisi tarvetta.

Mukavaa viikkoa, minä jatkan taas hommia.
Marika

Arvonnan voittaja!


Anteeksi, en ehtinyt eilen suorittaa arvontaa. Mutta nyt se on tehty! Arvonnasta voit lukea lisää täältä. Lämmin kiitos kaikille osanottajille, teitä oli ihanan paljon.

Syksyisen paketin voitti, tsadaa..

Matkatar! 

Paljon onnea voittajalle! Minulle voi laittaa viestiä kotinionhelmeni(at)gmail.com. Yritän itsekin tavoittaa sinut tässä lähipäivinä.

Kiireisin terveisin Marika

Ps: kotiin on saapunut uusia juttuja ja niistä lisää kunhan ehdin kuvailemaan.

Viehättävä Strutsinsulka


Seinäjoella on meneillään käsityömessut. Menkää ihmeessä käymään jos suinkin vain pääsette. Tarjolla on todella monenlaisia käsityöyrittäjiä laidasta laitaan. Osteltavaa ja katseltavaa kyllä riittää.

Itse käväisin viikolla Ikeassa, joten en innostunut ihan mahdottomasti shoppailemaan, vaan ostin lähinnä ne mitä ajattelinkin ostavani. Pillejä himmelin tekemiseen sekä joitain koristeita joulua ajatellen.  Heräteostoksena mukaan lähti kuitenkin tämä Strutsinsulka. En millään malttanut olla ostamatta tuota herkkää, kauniisti kartuvaa sulkaa. Eikö olekin viehättävä? Sulka on lähtöisin täältä. Huomaan vain sulan kadonneen useinmiten tuosta olohuoneen pöydältä, heh.. tyttäreni hellään huomaan. Onhan siinä ihanan pehmoiset haituvat.Oikein mukavaa lautantai-iltaa kaikille, minä suuntaan illalla ystävän syntymäpäiville. Lokakuu onkin varsinainen juhlakuukausi, sillä lähisuvussani on syntymäpäivä jos toinenkin. Myös minun. Katsotaan saanko jonkinlaiset illanistujaiset järjestettyä. Juhlia on ihana järjestää jos vain on aikaa panetutua niihin kunnolla.

Huomisiin!
Arvonnan voittaja julkaistaan ainakin. Olkaa kuulolla.
Pus!

Marika