Pienen tytön huoneKirjoitin tuohon otsikkoon pienen tytön huone, koska hän on minun pieni tyttö varmaan loppuikänsä. Heh. Hän on omien sanojensa mukaan jo ISO tyttö! Hän on eskarilainen. 

Kuitenkin tämän pienen ISON  tytön huone alkaa näyttämään jo siltä että voin muutaman kuvan teille näyttää. Vielä on tulossa hyllyjä seiniin ja tilanne elää koko ajan kuten tiedätte. Tyttö halusi säilyttää Ikean prinsessasänkynsä edelleen ja se sai jäädä. Uutena tyttö on saanut koulupöydän huoneeseensa jonka päälle löysin kirpparilta Marimekon vahakankaan. Kuosin nimeä en tiedä, yritin googlettaa, mutta sanavalinnat ei kyllä tuottaneet tulosta. Saa vinkata jos joku tietää. Olen löytööni erittäin tyytyväinen. Pöytä on korkeakiiltovalkoinen ja se olisi kyllä vaikea näin pienellä pitää puhtaana. Punainen vanha tuoli on mummoni vanha. On kyllä niin vankan tuntuinen tuoli, että ei varmaan hajoa koskaan.Tuolissa on minusta kaunista ajan patinaa. 

 Peikonlehti pussukka on minun koulussa painamani ja piirtämäni sekä myös ompelemani. Olen siitä erittäin ylpeä sillä en ole ommellut sitten ylä-asteiän. Hankintalistalla on kyllä ompelukone, ehkä innostun tästä(kin). : )

Toinen kirpputorilöytö on seinällä oleva lokerikko. Tyttö on innokas My littele Pony ja Pets Shop -fani kuten nyt tämän ikäiset yleensä ovat! Lokerikon taakse laitoin hyllypaperia tuomaan hieman ilmettä. Tyttö asetteli ponejaan ja muita hyllyyn niin tohkeissaan, että nukkumaankaan ei meinannut malttaa mennä! 

Tässä huoneessa on sopivasti uutta ja vanhaa. Tytön huoneesta sitten lisää kun saadaan loput kalusteet oikeille paikoille.

Ps: olettehan käyneet lukemassa SObloggareiden joulukalenteria meidän fb-sivuillamme?!

Kipin kapin tänne klik


Torstai terveisin Marika

Ei kommentteja

Kiitos kun jätit viestin.