Seinäjoen asuntomessut ja Cubo


Nyt se on alkanut! Vihdoin!

Nimittäin Seinäjoen asuntomessut aukaisi porttinsa tänään! Nelisenkymmentä huikeaa kotia odottaa kävijöitä luokseen. Tervetuloa lämpimästi Seinäjoelle! Itse paikallisena tietysti olen iloinen, että asuntomessut ovat nyt täällä Seinäjoella.

Itse olin jo torstaina pressipäivässä ja hiki hatussa kuvasimme ja ihastelimme yksi toisensa jälkeen hienompia koteja. Vaikka meillä oli aikaa kierrellä koko päivä, emme siltikään ehtineet käydä joka talossa. Jokaisessa kodissa oli niin paljon ihasteltavaa ja ihmeteltävää ja lisäksi vielä  paikan päällä oli yleensä sisustussuunnittelija/rakentaja joiden kanssa piti jäädä suustaan kiinni enemmän tai vähemmän. Oli pientä tarjoilua ja suussasulavia herkkuja. Kyllähän meidän kelpasi. Esitteitä sai mukaan joka talosta ja taakka oli loppumetreillä aikamoinen! Kotiin päästyäni olin aivan poikki. Täytyy kipaista alueelle vielä kerran. Haluan ehdottomasti nähdä jokaisen kohteen.

Kiertelyyn kannattaa siis varata aikaa ja tutustua vaikka kohteisiin hieman etukäteen, niin varmasti näkee ne, mitkä kiinnostavat eniten. Messutalot on lueteltuna uusimassa Deko -lehdessä.

Yksi suosikeistani alueella on Cubo, kohde 25

Mustavalkoisen ystävänä ihastuin tähän kotiin heti. Cubosta löytyi monta asiaa, joita minulta itseltänikin löytyy omasta kodistamme ja monta juttua josta haaveilen edelleen.  Minusta on tullut viime vuosina Marimekko -fani ja tässä kodissa Marimekko näkyi vahvasti melkein joka huoneessa. Koti oli graafisesta ilmeestä huolimatta lämminhenkinen ja inspiroiva. Voimakkaat kontrastit myös viehättävät minua tässä selkeälinjaisessa kodissa. Tykkään!

Sisustuksen on suunnitellut Elina Ristimaa/ Room2

4 kommenttia

 1. Mekin olemme suuntaamassa messuilla parin viikon päästä. Ostin dekonkin pohjatyötä varten. Cubon toinen nimi voisi olla Marimekko-talo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Tervetuloa! No se voisi olla hyvä kakkosnimi. 😊

   Poista
 2. Kiva nähdä sinunkin messukierroksesi, minä olin perjantaina kuvailemassa tuolla ja kivaa oli!

  VastaaPoista
 3. Tämä oli kiva kohde minustakin! Itse oli messuilla kahtena päivänä, torstaina ja perjantaina, enkä siltikään ehtinyt käydä kaikkia kohteita :-D

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.