Kuulumisia


Heipparallaa kaikille, blogissa on ollut hiljaista.
Heinäkuu on mennyt osaltani reissatessa ja hyviä ystäviä tavatessa ja tietenkin oman perheen kesken puuhastellessa. Olen ihan tarkoituksella pitänyt hieman lomaa kirjoittamisesta, että jaksaa taas uudella innolla kirjoitella uusia juttuja syksyn kynnyksellä.No eihän tämä kesä nyt tähän vielä loppunut, vaikka niin voisi luulla katsoessa ystävien päivityksiä fb:ssa viimeisistä lomapäivistä ja töihinpaluusta. Ihan haikea mieli heidänkin puolesta, kun tietää, että seuraavaan lomaan on taas aikaa, sillä aina kun ajattelen pitkäääää ja synkkää talvea, ahdistun hetkeksi, kunnes muistan, että onneksi siellä keskellä pimeyttä on Joulu! Olen niin jouluihminen ja ilman joulua, olisi todella vaikea selvitä talvesta "järjissään". heh. Ostin muuten ensimmäisen joulukoristeen kirpparilta, ihanan puisen poron.  Siitä se taas lähtee, tai ei nyt ihan vielä, nyt nautitaan vielä kesästä. Kaunis syksykin vielä edessä.Minulla on tämä tuleva syksy vielä koulujuttuja ja pitäisi niiden pariin taas palata tässä elokuun aikana. Kuopus aloittaa ensimmäisen luokan ja isommillakin on uusia haasteita koulutiellä.  Ollaan siis kaiken uuden edessä ja hieman onkin jo jännitystä ilmassa, niin pienillä kuin isoillakin. Kuopus murehti jo yksi päivä sitä, että miten hän voi kouluun mennä, kun ei osaa lukea! Hieman huulikin siinä taisi jo väpättää. Voi rakkaus, koulussa juuri opetetaan sitä lukemista ja kirjoittamista, rohkaisin tyttöä. Jotenkin hänelle on tullut käsitys, että sinne mennessä pitää osata jo monta juttua.

Mietin juuri omaa ensimmäistä päivääni koulussa ja en muista siitä oikein mitään,  muuta kuin ylpeän isän joka otti minusta kuvan kotimme edessä ensimmäisen koulupäivän kunniaksi sekä keltaisen repun joka oli ostettu Tampereelta koulun alkua varten. Ja olihan minulla uusi pyöräkin! Repussa oli magneettipenaali ja hajukumeja. Keräsin niitä ala-asteella jopa yli sata! Heh.. Opettaja oli naispuolinen ja tykkäsin hänestä valtavasti ja vein hänelle jopa lahjoja! Voi niitä aikoja..
Sisustussaralla en ole saanut aikaiseksi hirveästi mitään, koko ajan joku tulee tai olen itse menossa jonnekin, sitähän tämä loma aika yleensä on. Varastoa ja vaatehuonetta sentään ollaan saatu siivottua niin, että varaston perälle jopa pääsee kävelemään! Saavutus sekin! Heh.

Kuvat postauksessa ovat meidän asuntoautoreissulta. Kävimme ihanissa paikoissa ja nautimme suunnattomasti reissaamisesta. Tammisaari ja Fiskarsin alue erityisesti jäivät meidän sydämiimme ja sinne suuntaamme myös ensi kesänä!Yritän nyt valpastua taas kirjoittelemaan useammin, tämä viikko on taas aikamoista vipinää, kun Seinäjoella starttaa Vauhtiajot. Ystäviä on tulossa yökylään ja vietämme hauskan viikonlopun.

Tänään täällä Seinäjoella hieman tulee ja sataa, toivotaan että sää taas paranee loppuviikoksi.

Iloista viikkoa!
Marika


2 kommenttia

  1. Kesällä kuuluukin nauttia kesästä ja kirjoitella ehtii sittenkin, kun säät ovat sellaiset ettei tee mieli nenäänsä ulos pistää;)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.