Keittiön uudet vetimet Gripshop -verkkokaupasta


Kuten olette varmaan huomanneet, meidän keittiö saa uutta ilmettä askel kerrallaan. Viimeksi        maalasin välitilan             valkoiseksi V33 -maalilla; siitä voit lukea täältä. Sitä ennen keittiön kaapit ja rungot maalattiin valkoiseksi sekä valolistoja ja muita ylimääräisiä hyllyjä poistettiin. Puiset tasot vahattiin ja hiottiin. Niistä voit lukea täältä sekä täältä. Paljon on siis jo tehty! Mutta remontti jatkuu keittiössä edelleen.
Nyt vuorossa ovat keittiön uudet vetimet.

Kun keittiön kaapisto oli maalattu kokonaan ja mietin vedinten vaihtoa; käväisin monessa rautakaupassa etsimässä uusia vetimiä, mutta sain pettymyksekseni huomata, että vetimien tarjonta on tällä alueella todella heikkoa! Meidän vetimien reikäväli on 128mm (eli se määräytyy reiän keksikohdasta keskikohtaan) ja sen kokoisia vetimiä ei löytynyt sitten mistään! Kaikki olivat liian lyhyitä tai sitten liian pitkiä. Mietin jo, että saanko mistään tämän kokoisia vetimiä. Huoh!

Asia jäi siis hautumaan ja siirryimme remontoimaan jo taas uutta paikkaa kodissamme, kunnes sain mukavan viestin naapurista. Seinäjoella toimiva Grip Finland kertoi avanneensa verkkokaupan asuntomessujen aikaan nimellä Gripshop. Grip Finland on suomalainen laadukkaita toiminnallisen sisustamisen tuotteita myyvä maahantuoja sekä tukkukauppa. Sain kutsun tulla tututstumaan heidän valikoimaansa ja otin kokeiluun pari vedinmallia sekä ihastelin heidän muitakin tuotteitaan (joita siis riittää). Lopulta päädyin tähän moderniin mustaan Milo -vetimeen.  Vedinongelmani oli ratkaistu! Ai että kun ihanaa! Apu löytyi näinkin läheltä.

Nyt keittiönkaapistot ovat saaneet uudet vetimensä! Entiset vetimet olivat hopeanväriset ja sellaiset ovaalinmalliset ja koin ne hieman tylsäksi. Nyt kun keittiön ilme on muuttunut näinkin vaaleaksi, ajattelin mustien vetimien tuovan hieman ilmettä keittiöön ja niinhän siinä sitten kävikin. Mustat vetimet toivat kivaa kontrastia sekä ryhtiä. Tykkään!

Seuraavaksi uusitaan pesuallas ja ehkä valaistukseenkin tehdään muutoksia.

Mukavaa alkavaa viikkoa ja jännittävää vaali-iltaa!
Marika

Postaus toteutettu yhteistyössä Grip Finladian kanssa.

2 kommenttia

Kiitos kun jätit viestin.