Sisustuskahvila Ruufus, gluteeniton kahvila


Olimme taannoin tutustumassa SOblogien kanssa Seinäjokelaiseen Sisustuskahvila Ruufukseen. En ollut koskaan käynyt kyseisessä kahvilassa ja lähdin innolla tutustumaan kahvilan tunnelmaan sekä tarjontaan. Itse tykkään käydä kahviloissa ja ihanaa, että Seinäjoelle on tullut monta uutta alan yrittäjää viime vuosina.


Ensimmäinen yllätys Sisustuskahvila Ruufuksessa oli se, että kaikki ruokatuotteet olivat gluteenittomia! Siis oikeasti! Ihan kaikki! Vitsi miten hienoa. Meilläkin on yksi perheenjäsen, joka pyrkii välttämään gluteenia ruokavaliossaan ja miten ihana onkaan käydä kahvilassa, jossa ei tarvitse erikseen miettiä, että mitä tälle perheejäsenelle voi sieltä monien kakkujen joukosta valita. Valikoimassa on myös raakakakkua ja muita ihania herkkuja.
Toinen erikoisuus on se, että voit ottaa rakkaan koirasi mukaan kahvilaan! Kahvilan takahuoneessa "majailee" omistajapariskunnan Paavo-koira, josta onkin tullut monen asiakkaan tosiystävä! Joten jos sinulla ei ole omaa koiraa, niin voit aina käydä rapsuttamassa Paavoa, jos Paavo vain on paikalla. Ihana idea tämäkin! Koirakahvila!


Sisustuskahvilassa myydään myös sisustustuotteita ja valikoimasta löytyy niin mattoja kuin pientä sisustustavaraakin. Kahvila itsessään on sisustettu maalaisromanttisesti ja hauskasti oivaltaen. Täällä voit ottaa rennosti ja antaa luovuuden kukkia! Kahvilan omistajista välittyi mukavan rento ja salliva ilmapiiri. Heillä oli sydän paikallaan ja olo kahvilassa oli kotoinen.

Itselläni huomio kiinnittyi tauluihin, joita roikkui kahvilan seinillä. Kahvilan pitäjä kertoikin, että taulut olivat eri taiteilijoiden tekemiä ja vaihtuvat aika ajoin. Hmm.. Pitääpä käydä katsatamassa taas, mitä uusia tauluja seinälle onkaan tullut. Etsin nimittäin sitä The taulua!
Sisustuskahvila Ruufuksesta saat myös näitä ihania ranskalaisen Compagnie de Provencen Terra -luonnonkosmetiikkatuotteita. Olemme saaneet näitä testattavaksi aikaisemminkin, voit lukea siitä täältä. Tällä kertaa otin testiin silitysveden, jota voi suihkutella niin silitettvään vaatteeseen kuin käyttää huonetuoksunakin. Aivan ihana tuote tämäkin! Voin lämpimästi suositella sarjan tuotteita. Tässä kahvilassa on joka aistille jotain. Menkää ihmeessä tutustumaan jos ette ole vielä käyneet!

Kivaa viikkoa
Marika

Ps: Tulossa on kiva arvonta ja tällä viikolla täällä alkoi Seinäjoki Design Week eli SADW! Joko olette käyneet katsomassa ohjelmaa? Se löytyy täältä.

3 kommenttia

 1. Onpas mukavan näköinen ja oloinen kahvila, harmi vaan kun on niin kaukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Pistä korvan taakse, jos vaikka joskus käyt Seinäjoella. 😊

   Poista
 2. Mulla taas olis niitä tauluja! Eikä Seinäjokikaan kaukana ole. Joten, pistetäänpä korvan taakse.. Ilmeisesti vain aika pienille tauluille tilaa..? Mulla akvarelleja.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.