Tervetuloa seuramaan blogiani!Tervetuloa seuraamaan uutta blogiani, kotiani joka on ehdottomasti helmeni. : )  Blogi käsittelee lähinnä sisustusta, kirpputorilöytöjä, valokuvausta, ideoita, inspiraatiota ja jonkun verran voitte nähdä myös vilaisuja lapsistani ja muusta ajankohtaisista asioista. Kotini on jatkuvan muutkoksen kohteena ja tykkään muutoksesta. Haavena on ostaa kuitenkin klassikko huonekaluja jotka pysyisivät mukana vuosia. Muutosta saadaan aikaan sitten tekstiileillä ja muilla pikkutavaroilla.

Tyylini on modernisen romanttinen. Pidän valkoisesta johon trendien mukaan tulee mukaan aina jotain piristävää ja uutta. Sisustaminen on aina ollut osa minua - minun rakas harrastukseni! Teen löytöjä kirpputoreilta ja bongailen verkkokaupoista kivoja löytöjä. Seuraan aikaani, mutta haluan kodin olevan minun näköiseni. Olen visualisti ja kauniit asetelmat ja kodit tuottavat minulle suurta iloa.Tykkään käydä muiden kodeissa, koska se kertoo asujastaan yllättävän paljon. Muiden kodit tuovat minulle myös inspiraatiota ja ideoita. Keräilen erilaisia astiasarjoja ja nyt lähinnä sydäntä ovat mustat/valkoiset/mustavalkoiset astiat. Yritän kuitenkin aina myydä ylimääräisiä pois, ettei kaapit täyty liiasta tavarasta. Paljon olisi kerrottavaa ja jaettavaa, mutta minulla on muutama salaisuus joista tulen kertomaan sitten kun aika on kypsä ja jos aikeeni onnistuu. Se selviää seuraavien kuukausien aikana.

Tevetuloa siis seuraamaan minun matkaani sisutuksen ja muiden kauniiden asioiden keskellä. Blogini on nyt alkutaipaleella ja kehitystä tapahtuu varmasti täällä koko ajan. Kuulen myös mielelläni teidän kommentteja ja mielipiteitä joita voitte jättää kommenttilaatikkoon.


4 kommenttia

  1. Ihanaa, että saadaan jälleen seurata sinunkin elämää :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Johanna ja Heidi! Blogi on hieman erilainen kuin edellinen, mutta varmasti kiinnostavia juttuja myös tääläkin. : )

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.