Arvonta - modernit pyyhekoukutLupailin teille kivaa arvontaa ja se tulee nyt tässä!

Muistattehan kun kerroin meidän keittiön uusista vetimistä täällä. Gripshopin valikoimassa on useita ihania tuotteita, jotka ovat päätyyneet minun hankintalistalleni. Pikku hiljaa keittiö saa uutta ilmettä ja varsinkin näiden Milo -vetimien hankinta on ollut todella onnistunut päätös! Pienillä jutuilla on iso vaikutus, niin se vain menee. Jopa ihmiset jotka eivät yleensä huomaa mitään muutosta (miehet), ovat huomanneet keittiön uudet vetimet. Sehän on jo jotain, eikös! Heh.

Sain Gripshopilta arvottavaksi teille nämä kauniit modernit Extendo K272-pyyhekoukut. 
Pyyhekokukut ovat kaksiväriset ja nämä arvottavat kaksi pyyhekoukkua ovat kupari/krompipinnalla. Gripshopin valikoimasta löytyy näitä myös kulta/koromisena. Nämä linjakkaat pyyhekokut ovat minusta todella kauniit ja tuovat kivaa vaihtelua jo kaupoissa nähdyille pyyhekoukuille. Pyyhekoukut voi asentaa niin pystysuuntaan kuin vaakasuuntaankin. Kaunis kuparin sävy tuo lämpöä ja on nyt todella trendikäs väri sisustuksessa! Meidän pyyhekoukku asennettiin keittiöön käsipyyhettä varten. Kylpyhuoneemme odottaa remonttia viimeisenä listalla ja sinne ei kannata sitä ennen tehdä mitään, joten tämä Extendo -pyyhekoukku sai paikan keittiöstä, jossa mielelläni katselen sitä aamukahvia juodessani. Kaunis muotoilu ilahduttaa aina silmää!Arvontaan pääset mukaan kommentoimalla tähän postaukseen:

Mikä on sinun seuraava remontti/tuunaushaaveesi? Vai oletko juuri remontoinut jotain? Kerro siitä meille alla olevaan kommenttikenttään ja olet mukana arvonnassa.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 22.5.17. Kommentoimalla tähän postaukseen olet mukana arvonnassa yhdellä arvalla ja jos lisäksi liityt lukijaksi tai jo olet lukija, saat kaksi arpaa. Vanhat tutut säännöt siis. Anonyymit osallistujat, muistakaa laittaa sähköpostiosoite kommenttiin, niin saan teidät sitten kiinni, jos arpaonni suosii.

Onnea arvontaan ja kivoja keväisiä päiviä!
Marika50 kommenttia

 1. Minun remontti/tuunaushaaveeni...odotas kun verryttelen sormeni;D
  Olkkariin uudet tapetit,divaanin päälliset,takan taustaksi sisustuskiviä,verhojen ompelu ja painaminen.Keittiön loput seinät tapetille ja uunin taustan tuunaus,uusi uuni ja pöydän maalaaminen.Vessaan allaskaappi ja listojen maalaus.Jälkimmäinen myös pesuhuoneeseen jonne lisäksi kaapisto,allas ja katon petsaus.Pojan huoneeseen hyllyt seinälle.Likkojen huoneeseen uudet tapetit,metallisten sänkyjen maalaus,uusien verhojen ompelu ja jonkinlaista hyllyä keksittävä.Makkariin kaikki paitsi huonekalut uusiksi.Kattovalaisimet melkein kaikkiin huoneisiin.Eteisen seiniin tapetit tai maali.Kenkäteline...mitäs muuta;)
  Yhdellä arvalla mukana amto(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 2. Huonekalujen uudelleen sijoittelua, entinen järjestys ei ihan toimi. Hyllytilaa kaivataan lisää. Kesähuoneen putkisto vuotaa, pitäisi korjata.
  Jännät koukut. Kahdella mukana.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Hyllyjä lisää seinille ja kylppäri pitäisi päivittää tälle vuosituhannelle :)
  mantalisti0@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Kahdella arvalla mukaan ja kylppäri olisi seuraavana remppa vuorossa. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kahdella arvalla mukaan ja kylppäri olisi seuraavana remppa vuorossa. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kahdella mukana, vessaan on hakusessa uudet kalusteet ja kun ne löytyy, niin päästään suunnittelemaan muutenkin sen tilan remonttia.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Nyt on remonttisuunnitelmat pikkaisen painottuneet käytännön toimien puolelle; olohuoneen katto kaipaisi maalaamista ja maalämpö olisi ihan unelmien täyttymys.. Parin lipaston maalaus odottelee kevätkelejä, mahtaakohan sellaisia ennen juhannusta tullakaan. Mukana arvonnassa kahdella lukijan arvalla.
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
 8. Remontoida ei tarvitse, ollaan just muutettu ja kaikki pinnat kunnossa, mutta esim vessaan tarvitsisin hyllyjä, pyyhekoukkuja yms sisustustavaroita. Nämä pyyhekoukut sopisi täydellisesti meille... lisäksi vielä verhoja, mattoja yms pitää uusia, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee...

  VastaaPoista
 9. Isompaa remonttia meillä ei kaivata, ollaan viisi vuotta sitten rempattu koko talo. Tuollaiset koukut toisi kivaa piristystä. pirjo.immonen@pp1.inet.fi

  VastaaPoista
 10. Pientä pintaremonttia
  Marjajkivinen@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Vuokralla asuessa ei kovin remppaa tehä. Toki lipaston,ruokapöydän ja euronlavan maalausta.

  VastaaPoista
 12. Seuraavaksi olisi edessä vanhojen pinnatuolien maalausta :)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Kylppäri oottaa (jopa huutaa) remonttia, joten se ois seuraava remonttikohde. Lukijana mukaan kahdella

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 14. Remontoitavaa ei tällä hetkellä ole, mutta syksyllä on edessä muutto uuteen kotiin. Ihanat nämä pyyhekoukut!

  VastaaPoista
 15. Meidän pitäisi remontoida makuuhuone ja nuo koukut ratkaisisivat täydellisesti sen ongelman, että aamutakit ajelehtivat aina pitkin ja poikin makuuhuonetta!

  Mukana kahdella arvalla.

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 16. Oioi, keittiö- ja kylppäriremppa haaveissa..todellisuudessa ehkä seuraava mahdollinen toteutettava "remppa" olis pikkuvessan lattian mikrosementointi.
  Kahdella arvalla mukana. 😊

  VastaaPoista
 17. Juuri olen ommellut mökille uudet verhot, sinivalkoraitaiset, merihenkiset. Mökin vieressä oleva sauna tarvitsee hirsikerran vaihdon, alahirret ovat lumessa ja sateessa kärsineet. Mökin ja saunan katot ovat sammaleessa, ne täytyy käsitellä jollain kauhealla myrkyllä, tuhkavesi ei tehonnut. Ihanaa mökkikesää odotellessa on mukava lukea sisustusjuttuja, vaikka ne eivät meille suoraan sovikaan. Jos arpaonni osuu minuun, annan onneni seuraavalle, eli en tarvitse itselleni noita koukkuja. Tv Mökin muori

  VastaaPoista
 18. Mitään suurta remppaa ei oo tulossa mut enemmän kukkasia olisi kiva saada tähän talouteen :)
  kahdella arvalla mukana! annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Vanhoja ulkorakennuksia olisi ihana päästä remontoimaan. Myös tapetit kaipaisivat uudistusta :) Yhdellä arvalla mukana. saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Kaksi arpaa ja tällä hetkellä ei ole mitään projektia tiedossa. Lähin tavaran ja huonekalujen karsimista.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 21. Blogger-lukijana mukaan. Olkkariin pitäisi vaihtaa värimaailma melkein kokonaan, keittiön ikkunaan puolestaan pitää keksiä jotakin kivaa näkösuojaa, joka kuitenkin päästää valon läpi. Tässä akuuteimmat tarpeet. :)
  piivoitto@gmail.vom

  VastaaPoista
 22. Haaveena on tehdä kotimme valkoisille seinille jotakin. Tapettia tai uutta maalia pintaan.
  irmastiina@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Hienot koukut! Täällä remontin kohteena on kodinhoitohuoneen seinät. Yhdellä seinällä on kuviollinentapetti jonka haluan pois ja muut seinät kaipaavat puhdasta maalia pintaansa, en ymmärrä kuka meillä kulkee seiniä pitkin. ;) Joten, mukana arvonnassa!
  Aurinkoista tiistaita!

  VastaaPoista
 24. Parveke. Siellä paljon parannettavaa. Ihanat koukut!

  Oonjustiina@ gmail.com

  VastaaPoista
 25. Ihanat pyyhekoukut! Seuraava juttu olisi lastenhuoneen seinien maalaus sekä tyttären keinuhepan ja nuken sängyn tuunausprojektit! hanskun87@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Keittiöremontti olisi seuraava kohde :)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Mukana kahdella arvalla :) Ainahan sitä jotain pientä projektia pitää olla, haluaisin uudistaa seuraavaksi meidän kodinhoitohuonetta :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 28. Makkarin punaiset tapetit vaihtoon ja terassin lattian maalien rapsutus ja uusi käsittely.
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 29. Öljysin keittiön tasot. Kyllä taas kelpaa!
  Mukana kahdella arvalla.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 30. Seuraava remontti/tuunaus olis terassien maalaus, jospa saisi ensi kesänä sen tehtyä.
  Kahdella arvalla mukaan arvontaan.
  texas-86 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Upeita nuo pyyhekoukut, kahdella arvalla mukana :)
  Koko koti tarvitsisi remonttia, ja olemme ajatelleet aloittaa kylppäristä ja vessasta, ne kun ovat pahimmat murheenkryynit. Jospa tuossa syksyllä alkaisi jotain tapahtua :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Yhdellä arvalla mukana:)

  Seuraavana olisi vuorossa etupihan laittoa sekä sisällä taulukollaasin tekeminen.

  janette.mertanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Yhdellä arvalla mukana ja tällä hetkellä ei mitään erityisiä remonttisuunnitelmia :)
  sinitiiainen@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Yhden makkarin lattiat laitettiin juuri. Mukaan kahdella.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 35. Meillä remontoitu juuri olohuone ja eteinen ja nyt käynnissä keittiöremontti. Pesuhuone odottaa seuraavaksi remontointia.
  klaara49(at)luukku.com

  VastaaPoista
 36. Kaksi arpaa. Keittiötä voisin uudistaa :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 37. Ihanat koukut! Tummat laminaatit tahtoisin vaihtaa vaaleampiin. Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 38. Tyylikkäät koukut. mukana 2 arvalla :)

  VastaaPoista
 39. Hauskat koukut! Muovimaton tahtoisin vaihtaa laminaattiin :) Kahdella mukaan.
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Haluaisin uusia meidän laminaatit, maalata seinät, poistaa muutaman kiinteän kaapin ja ehkä uusia keittiön, eli ei paljon mitään😂. Ihana arvonta!

  VastaaPoista
 41. Yhdellä onnekkaalla? arvalla mukaan :D Me olemme näillä näppäimillä hankkimassa okt:n, jossa juurikin ajattelin vaihtaa vetimet keittiönkaappeihin. Kiitos siis nettikauppavinkistä. Ja kesällä talo ja muut tontin rakennukset saavat uuden maalipinnan ja värikin tulee vaihtumaan samalla.

  Terveisin
  AnuH

  VastaaPoista
 42. Keittiön puulattia ja eteinen pitäisi huoltomaalata.... tai ehkä maalata sittenkin uudella värillä, saa nähdä. Mukana arvonnassa yhdellä mahdollisuudella
  flight(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista
 43. Nämä sopisi uuteen kotiini. mtlamb@hotmail.fi

  VastaaPoista
 44. Nämä olisi hauskat! sanna.salmi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 45. Asuntoni jo valmiiksi rempattu. Mökillä on enemmän projekteja tiedossa. Nuo sopisivat asuntooni tosi kivasti :) lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Tyylikkäät.Yhdellä arvalla yritystä.
  -marjatta-

  VastaaPoista
 47. Meidän koko talo kaipaisi remonttia, mutta rahasta on puutetta.
  tiina.palomaki(at)kolumbus.fi

  VastaaPoista
 48. Oon niin tyytyväinen. Kasvihuoneeni, vaatimaton sellainen, on nyt siivottu. Tuskin maltan odottaa, että pääsen huomenna töiden jälkeen sinne puuhastelemaan. Ihanat pyyhekoukut��. homcare.honkanen@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Lastenhuone vaatisi jotain muutosta!
  yksi arpa
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.