ASENNE RATKAISEE


 Ette tiedä mikä ihana ilta minulla oli eilen! 

Olin nimittäin Seinäjoen Inton järjetämässä "Liikeideat lentoon - Heittäydy ja kohtaa!" -tapahtumassa, jossa meitä koutsaamassa oli breikkari  Johannes "Hatsolo" Hattunen! Ihan huikea tyyppi innostamaan ja motivoimaan ihmisiä! Eilisen jälkeen jäi tunne, että tässähän pystyy liikuttamaan vaikka vuoria! Heh. 

Hatsolo on kirjoittanut kirjan nimeltään Elämää breikkarin silmin. Kirja on kyllä pakko saada heti ja suuntaankin tänään nokkani kohti kirjakauppaa.  Kuulemma uskomattoman hyvä kirja, kun vähän utelin heiltä, jotka olivat kirjan ehtineet lukea. Ja kyllä eilisen jälkeen olen varma, että kirja on hyvä! 

Hatsolo koutsasi meitä uskomaan itseemme, sillä asenne itsessään ratkaisee jo monta asiaa! Allekirjoitan tämän täysin, sillä olen itse aina yrittänyt ajatella vaikeinakin hetkinä positiivisesti! Mennyt eteenpäin, vaikka on ollut vaikeaa ja voin kertoa, että haasteita elämässäni on riittänyt. Silti katson aina eteenpäin, enkä jää jossittelemaan menneitä. Menneitä emme voi muuttaa, mutta tulevaan voimme vielä vaikuttaa. 

Myös ilo on tärkeä asia elämässä. Luulen, että ilo seuraa luontaisesti tuota asenetta. Voimme löytää iloa, vaikka räntää tulisi vielä kesäkuussakin. Säähän kun harvemmin pystymme vaikuttamaan, muuta kuin pakkaamalla kimpsut ja kampsut ja lentämällä takuuvarmaan lämpöön. Löydetään siis jokaisesta päivästä iloa ja onnistumisia! Olkoot se vaikka iloa kasvavasta taimesta, josta pienet terälehdet pilkistävät mullasta tai iloa puhtaista ikkunoista, jotka irvishampain sait juuri pestyä. Sinä teit sen!


Hatsolo myös kannusti meitä katsomaan joka ikinen aamu itseämme peilistä ja kysymään, kuka on paras!? Ja sanomaan itsellemme "Minä olen paras!" Sillä jos et usko itseesi, ei kukaan muukaan usko sinuun! Ja tätä sitten ihan konkreettisesti harjoittelimme tuolla tapahtumassa. (löytyy klippi täältä) Heh. Niin paljon naurua! Eihän siinä pokka pitänyt millään. Eikä siinä vielä kaikki, lopuksi jopa tanssimme ja Hatsolo näytti meillä miten breikataan! WOW!

Olen vieläkin ihan fiilareissa tästä illasta! Kiitos Into Seinäjoki ja kiitos Hatsolo. Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu.

Marika1 kommentti

  1. Tänään olis tuolle tyypille ollut tarvetta... Vaikka omakin motto on juurikin, että "asenne ratkaisee". Edesmennyt ystäväni sanoi vähän ennen lähtöään, että muista joka aamu peilin edessä virnistää vaikka väkisin. Hän sitten nauraa sulle tuolta yläkerrasta ja kun kuulet naurun, niin päivä alkaa taatusti hymyllä. Ja näin se on mennyt ❤️

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.