Äitienpäiväkakku


Ihanaa äitienpäivää kaikille! Tämä juttu tulee nyt hieman jälkijunassa, sillä tietokoneeni päätti yhtäkkiä olla toimimatta! Se ei vain mene päälle! Ääh, toivotaan että ei olisi mitään vakavaa, sillä tietokoneeni uumenissa on kaikki! Keskeneräiset hommat jne.. Bloggaus puhelimella on haastavaa ja ei kyllä yhtään minun juttuni.  Tässä siis kevyt äitienpäiväpostaus, joka siis jäi kesken ennen tietokoneen yhteistyön katkeamista.

Mutta siis sain rakkaat lapseni kotiin äitienpäiväksi, kaikki neljä! ❤

Aamulla kuopus kantoi täpinöissään minulle aamupalaa sänkyyn. Oli leipää ja pala kakkua. Kakun hän söi itse! Hih. Oli itsetehtyjä kortteja ja rannekorukin. Kaikki niin ihania!

Esikoistyttäreni taas leipoi minulle kakun yhdessä veljiensä kanssa. Kauniin lime-juustokakun. Onni on tytär, joka pitää leipomisesta. Hänen leipomiaan kakkuja on syöty useita kertoja juhlissa sekä juhlapäivinä. Tällä kertaa emme halunneet perinteistä kermakakkua, vaan jotain raikasta! Tyttäreni kyllä tietää intohimoni juustokakkuihin ja valinta oli helppo. Siinä se nyt on, kaunis limevihreä juustokakku! Ja voin kertoa, että kakku oli todella hyvää. Me aloitimme yhteisen herkkutteluhetken jo lauantaina, sillä tänään suuntasimme auton nokan kohti mummolaa, jonne tyttäreni leipoi vielä toisen kakun, mango-juustokakun.

Ihana viikonloppu lasten kanssa takana, on onni olla äiti! Meillä kukkii neilikat ja ruusut, mutta myös huumorinkukka! Se on yksi asia, jonka olen lapsilleni halunnut opettaa! Ja siinä myös onnistunut.

Marika
1 kommentti