Juhlapalvelu Eko -vierailu


Kuten olette varmaan huomanneet, kirjoittelen mielelläni juttua seinäjokisista sekä lähialueen palveluista ja yrityksistä. Se on toki luonnollistakin, koska asumme täällä, mutta myös siksi, että täällä on paljon kiinnostavia yrityksiä, joiden olemassaolon haluan tuoda myös teidän tietoisuuteen. Osa yrityksistä on sen verran uusia, ettei monikaan ei ole ehtinyt käymään tai saati edes tiennyt , että tällainen yritys on olemassa. Tämän reissun teimme yhdessä SOblogien kanssa.


Yksi esittelemisen arvoinen yritys on Juhlapalvelu Eko.

Juhlapalvelu Eko on aika uusi yritys lähellä entistä Anttilaa, osoitteessa Vapaudentie 65.
Juhlapalvelu Eko tarjoaa askartelu ja juhlatarvikkeet, lahja ja sisustustuotteita sekä juhlasuunnittelua. Tiloissa toimii myös kukkakauppa, josta löytyy niin leikkokukat kuin viherkasvitkin. Liike on ihastuttava ja inspiroiva, sillä liikkeen sisustus on toteutettu pitkälti itse tehden tai kierrättäen. Tuotteet ovat pääasiassa kierätettäviä ja muovia on pyritty välttämään kaikessa.

Itse hypistelin kaikkea mahdollista ja ei oikein tiennyt minne olisin silmäni laittanut. Tyttären tulevat syntymäpäivät siintivät jo mielessä ja mukaani lähti joitain suloisia kertakäyttöastioita. Tosin tytär ilmoitti muutama päivä sitten, että haluaa Angry Birds -synttärit!! Saas nähdä muuttuuko mieli vielä ennen toukokuun loppua.
Toinen mikä minua kiinnosti erityisesti oli viherkasvit. Niitä Juhlapalvelu Ekosta löytyy runsaasti. Ja niinhän siinä kävi, että lähdin liikkeestä hervoton palmu kainalossani. Heh. Olisihan tämä pitänyt arvata! Sain muuten palmuni viikonloppuna istutettua isompaan ruukkuun ja nyt odottelen, että siitä kasvaa iso ja tuuhea palmu! Voit käydä katsomassa kuvaa palmusta instagram -tililläni täällä. 

Aurinkoisin terveisin
Marika4 kommenttia

 1. Kivanoloinen liike. Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 2. Aivan kauhistuin; kertakäyttöastiat eivät kuulu kestävään kehitykseen ja kierrätysajatteluun! Ellei sitten käytä niitä vuosia. Mutta kertakäyttöisyys ei missään muodossa ole hyvä asia. Ei edes synttäreillä, varsinkin kun lapsi oppii siinä, että heitetään vaan roskiin. Miten tuo ajattelumalli sopii kaupan brändiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anonyymi!
   Juhlissa usein osa tuotteista on kertakäyttöluonteisia, mutta niissä pyrimme valitsemaan ekologisimmat vaihtoehdot. Meiltä saa myös vuokralle oikeita astioita, ja tämä valinta jää täysin kuluttajan päätettäväksi. Valitettavasti muovia emme pysty täysin välttämään, mutta muovisia tuotteita pääsääntöisesti vuokraamme ja pakkausmateriaalit käytämme uudelleen.
   Kiitos näkemyksestäsi ja aurinkoista toukokuuta!
   Terveisin Juhlapalvelu Ekon väki

   Poista
 3. Kiitos Juhlapalvelu Ekolle nopeasta reagoinnista! Onhan teillä myös kankaisia vaihtoehtoja paperiserviettien tilalle? Pesupalvelulla voisi olla käyttöä myös, niin ei tarvitse käyttää mitään kertakäyttöistä. Juhlavampia ovat oikeat kankaiset ruokaliinat ja pöytäliinat, kuten myös oikeat astiat.
  Terveisin Luonnon ystävä

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.