Moderni enkelikello

Minä täällä edelleen fiilistelen joulua, kun toiset jo kantaa kuusta ulos! Meidän kuusi kannettiin sisään vasta pari päivää ennen joulua, joten en ole ehtinyt vielä kyllästyä siihen.

Hankin aina joitain uusia joulukoristeita vuosittain ja hankkiudun eroon vanhoista. Uusimpia joulukoristehankintoja on tämä kaunis enkelikello, jonka löysin kirpparilta muutamalla eurolla. Minusta tämä on niin nostalginen ja kaunis, hieman modernimpi versio siitä perinteisestä lapsuuden enkelikellosta. Tämän pehmeää pyörimistä on ihana katsella. Lapsetkin aina ihastuksissaan ihmettelee kuinka se pyörii.  Aikuisten suusta taas kuuluu tutut sanat "meilläkin oli tuollainen pienenä".

Siis ihana pieni pala nostalgiaa meidän joulussa. Muistoja lapsuudesta.

Marika


6 kommenttia

 1. Tuota enkelikelloa ei voi kuin ihailla. Itse kotiutin melkein samanlaisen tänä vuonna Salzburgin joulutorilta. Mukavaa vuoden vaihtumisen odotusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on kyllä joku taika! 😄 Voi, olen myös monesti haaveillut pääseväni johonkin ulkomaille joulutorille. Samoin sinne! ❤

   Poista
 2. Kaunis enkelikello. Meillän on koristeena mummuni vanha enkelikello, sitä en enää malta käyttää. Muutama vuosi sitten ostin Pentikistä kellon, se meillä jouluna pyörii. Ehdoton suosikki joulukoristeeni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kaunis ja varmasti monelle muisto lapsuudesta. : )

   Poista
 3. Ihanan näköinen enkelikello <3 Kaunista herkkyyttä ja tunnelmaa♥

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.