Joulukattaus ja syy juhlaan


Terveisiä täältä notkuvien ruokapöytien ääreltä (jouluun kuuluu tunne ähky, heh). Eilen ja myös tänään syötiin perinteinen jouluruoka tällaisessa kattauksessa ja tunnelmissa. Oikein hauska joulupukki kävi illalla tuomassa muutaman paketin ja varsinkin meidän 7v. kuopus oli ollut todella kiltti! Ja täytyy kyllä kehua, kuinka reipas koululainen hän on ollut.

Minä sain pukilta lahjakortin ja arvatkaas minne, noh tietenkin sisustusliikeeseen! ❤ Nyt täytyy miettiä mihin ihanaan sen käytän. Esikoiseni toi minulle jo aikaisemmin ihanat Iittalan valkoiset Nappula -kynttilänjalat.

Meillä on ollut toinenkin syy juhlia, sillä olen nyt valmistunut       Sisustus ja tila -artesaaniksi.   
Yksi etappi elämästä on nyt saavutettu. Hyvä minä! Tulevaisuuden suunnitelmat ovat vielä auki ja katsotaan nyt pikku hiljaa mitä elämä tuo tullessaan. Mielenkiinnolla odotan tulevaa vuotta. Kivoja juttuja on kuitenkin jo tiedossa bloggaamisen saralla sekä sain myös mielenkiintoista sähköpostia ihan äskettäin. Ja käytiin me Lumikallion -blogin, Outin kanssa radiohaastattelussakin tässä joulun alla. Juteltiin vähän joulusta ja meidän eteläpohjalaisten blogiyhteistöstä eli SOblogeista.  Kyllähän minua jännitti! Miten omaa ääntä on niin vaikea kuunnella. Mutta kaiken kaikkiaan se meni ihan hyvin, ensimmäiseksi kerraksi.

Nyt taidan mennä lämmittämään kupposen glögiä ja jatkaa telkkarin katselua. Sieltä kun tulee monta kivaa elokuvaa tänään.


Rentouttavaa joulunaikaa teille sinne, missä ikinä olettekin!
Marika

6 kommenttia

 1. Ihanat tunnelmat siellä! <3 Onnittelut valmistumisen johdosta ja hyvää Tapaninpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Oikein hyvää uutta vuotta sinne! ❤

   Poista
 2. Kauniin tunnelmaista teillä. Pöydällä näkyi hieno valojoulukuusi. Sellaisen haluaisin omaankin kotiinki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli, ostin kynttelikön viime jouluna, olisikohan ollut Clasulta. 😊

   Poista
 3. Ihanaa tunnelmaa teillä siellä. Kyllä nyt on muutama päivä herkuteltu..huh, koko ajan jotain napostelua. :D Kiitos kun linkkasit. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi ❤ No sitä se on tääläkin! Yhtä napostelua. Noh, uusi vuosi ja ryhtiliike! 😊

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.