Parvekkeen sisustamisesta


Nyt kyllä voisi tuo sää jo lämmetä sellaiseksi, että tuolla parvekkeella pääsisi oikein urakalla hommiin. Täällä pohjanmaan lakeuksilla ainakin sää vaihtelee vielä melkoisesti; ihan räntäsateesta - mukavaan auringonpaisteeseen. Aamuisin täytyy ihan ulos katsoa, että jaahas, lämpimämpää päälle, maa on jälleen valkoisena lumesta. : )

Parvekkeelle on tuotu tuo kuuden hengen ruokailuryhmä vanhasta kodista ja se kyllä "täytti" parvekkeen aika kokonaisvaltaisesti. Mietin vielä, palveleeko se meitä tuolla parvekkeen perällä vai olisiko joku kiva sohva systeemi parempi ja toimivampi vaihtoehto. Katsotaan, kun päästään nauttimaan parvekkeella olosta sään lämmetessä. 

Pikkuneidin pöytä ja pikkujakkarat tuotiin myös vanhasta kodista uuteen ja neiti mahtuu kuin mahtuukin vielä pikkutuoliin istumaan. Heh, miten nuo lapset kasvakaan niin nopeasti. Setti on saanut paljon kehuja ja niitä myytiin aikoinaan Jyskissä.

Kuopus niin odottaa kesää ja että saa ystävän kanssa pikkuruisilla tuoleilla istua jätskiä syöden.
Mutta kukapa ei odottaisi, keväässä on ihanaa juurikin tuo kesän odotus!

Odotan myös innolla kesäkukkien ostoa, mitähän kivaa sitä keksisi parveketta koristamaan.
Mikään mahdoton viherpeukalo en ole, mutta hengissä olen saanut ne pidettyä.
Onneksi parveke on ilta-auringon puolella, joten se ei pääse kuumenemaan liikaa. 
Kesällä muutenkin tulee oltua menossa aika paljon, jolloin yritän valita sellaisia kukkia jotka kestävät kuivuutta hieman pidempäänkin. Katsotaan onnistunko siinä.

Marika 

Ei kommentteja

Kiitos kun jätit viestin.