HalloweenOikein mukavaa Halloweenia ja pyhäinpäivää kaikille!

Olen nyt muutamana vuotena koristellut kodin jollakin tapaa Halloween teemalla ja tuntuu, että tästä on tulossa tapa, hitaasti tälle teemalle sytyin, mutta nyt se tuntuu vähän enemmän omalta. Juhlasta on varmasti tulossa yksi perinne - muiden juhlapyhien joukossa. Minusta koskaan ei ole liian vähän aihetta juhlaan ja näiden jälkeen jaksaa arkeakin paljon paremmin. Muutenkin tykkään askarella ja ideoida. Kun vain aikaa olisi enemmän.

Tässä meidän muutamia Halloween Diy juttuja ja ensimmäistä kertaa ostin ihka oikean kurpitsankin. Lapset tykkää koristeluista ja nuorimmainen osallistuu askarteluihin mielellään. Kivaa koko perheen puuhaa. Värimaailma on perinteinen oranssi/musta, kuten Halloweeniin kuuluukin.


 Halloween koristelujen ei tarvitse maksaa maltaita, vaan voi olla luova ja netti on pullollaan erilaisia ohjeita ja vinkkejä. Minä nappasin muutaman Printestistä. Ostin paketin kertakäyttökäsineitä ja täytin karkeilla, hieman koristuksia pintaan ja se on valmis. Heppo ja kiva tuliainen vaikka kylään mentäessä.

Hämähäkit on tehty tikkarista - jalkoja pitäisi kuulemma olla kaksi lisää, mutta tämä hämppy onkin vähän erikoislaatuinen. ;  ) Hauska koriste jonka voi syödä lopuksi. Tosin jalat ei ole syötäviä. Ne voi säästää ensi vuoteen tai uusiokäyttää muissa askarteluissa. Mandariineille voi tehdä silmät ja suun.. Yksinkertaisia ja helppoja koristeluja.Ja lopuksi - VAROKAA verenimijöitä ja muita noitia.. niitä on nyt liikkeellä! ; )

Ps: Me So-bloggarit kokoonnuimme tänään Halloween bileisiin yhden toisen bloggarin kotiin, jossa huikeat Halloween koristelut. Siitä lisää huomenna.

2 kommenttia

  1. Kivoja koristeluja..! Täällä 5v tyttö kävi halloweendiscossa ja leivottiin yhdessä Halloween aiheinen kakku, mutta muuten ei tullut ainakaan tällä kertaa juhlittua! =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos anna! No onhan siinäkin jo.. tuntuu, että joka vuosi tulee laitettua askel enemmän Halloweenia kuin edellisenä. Löytänyt jotenkin suomalaiset pikku hiljaa. : )

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.