Inspiraatio keittiössä!


Pidän ystävilleni pienet synttärikemut viikonloppuna ja siitä inspiroituneena aloin hieman uudistamaan keittiön ulkoasua. Olen jo kauan ajatellut, että jotain pitäisi tehdä, mutta kun sitä loistoideaa ei ole tullut niin se on vain jäänyt ja jäänyt. 

Tällä kertaa poistin yhden oven keittiökaapeista (mietin vielä otanko toisenkin) ja ulkoasusta tuli heti keveämpi ja sain kauniit astiat esille kauniisti. Ihana muutos, tykkään hirveästi!  Pyöreä turkoosisävyinen matto lähti varastoon ja tilalle tuli äidiltäni saama häräntalja. On todella vaikea löytää sopivaa mattoa pyöreän pöydän alle, mutta tällainen epäsynmetrinen matto sopii yllättävän hyvin. Turkoosi värimaailma sai myös lähteä - näin se mieli muuttuu!

Tavaroita sulloin kaappien uumeniin - miten niitä aina kerääntyykin tasoille aivan liikaa! Meillä käytetään paljon leivänpaahdinta, vedenkeitintä, kahvinkeitintä, mikroa jne.. Ne on pakko olla esillä, kun niille ei sellaista paikkaa ole, että ne saisi kauniisti piiloon ja samalla olisi kätevä käyttää. Millään en jaksaisi aina ottaa esim paahdinta kaapista kun muutaman leivän haluan paahtaa. Laiskuuttaa vai mitä, mutta se ei vain toimi meillä! Heh...

Odotan vielä että saisin String -hyllyn seinälle johon voisi joitain kauniita asetelmia laittaa. Ehkä sekin toteutuu tässä lähipäivinä. 
Mukavaa viikonlopun odotusta! 

Marika


4 kommenttia

 1. Täällä on myös poistettu pari ovea keittiönkaapistosta, mitäs noita ihania astiota piilotteleekaan... MEillä on tasoille kertynyt kamaa, ihan liikaakin jo, mutta en osaa enää ilmankaan olla! Teillä on ihanan selkeä keittiö siltikin ja mukava piristysruiske tuo oven poisto, tykkään myös mattovalinnasta:)

  VastaaPoista
 2. Hei, no sitä just, huomasin vaan, että kun olen tottunut, että siinä on ovi, niin vaistomaisesti haron ovea laittaakseni sen kiinni. : D Sinun tyyliin kuuluukin tuo "runsaus", itse haalin tavaraa kunnes ahdistun ja kertaheitolla tungen kaiken kaappien uumeniin. Heh.. Nyt olen minäkin tyytyväinen.. suunta on oikea. : )

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää teidän keittiö ja kivasti sopii kaappi ilman ovea :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Johanna! String -hyllyn asennus menossa. : )

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.