Parvekkeen syksyNyt kun syksy alkaa olemaan jo niin pitkällä, että öisin on pakkasta ja ehkä päivisin vielä lämmintä tai sateista. Täytyy viimeistään kääntää katse kohti terassia/parveketta. Yleensä se jää vähän viime tippaan, ainakin minulla. Viime viikonloppuna saimme viedyksi jo jotain tavaraa varaston suojiin, mutta vielä en malttanut esim. tuon sohvan tyynyjä sinne viedä. Mietin menevätkö ne pilalle lasitetulla parvekkeella kuinka nopeasti? Yhtalailla sinne sitä kosteutta tulee kuin suojaamattomallekin parvekkeelle. Vai kuinka? 

Harvoin tuolla parvekkeella enää tulee oltua, mutta kun se näkyy meidän olohuoneen ikkunasta niin selkeästi sisälle, niin olisi kiva kun sekin olisi viihtyisä. Tässä kuvia millainen parveke on nyt. Puuvillamatto lähti säilöön ja tilalle tuli muovimatto josta ei ole pelkoa, että se homehtuisi. Vesihän ei noiden lasien vuoksi parvekkeelle pääse joten luulen, että hometta ei niin helposti synny. Lyhdyt pääsi keskeiselle paikalle niin, että näkyvät myös ulkospäin. Mikään ei ole yhtä kivaa kuin sytyttää kynnttilät syksyn pimeinä iltoina.

Ison pölyrottinkisen pöydän (ei näy kuvassa) käänsin jo seinää vasten ja nostin tuolit päällekkäin.
Tuolien pehmusteet jäi tuohon tuolille ja nekin menevät vielä varastoon. Löysin tänään kirpparilta oranssin huovan ja ajattelin, että mitäs jos parvekkeelle laittaisi hieman Halloween juttujakin. Pyhäinpäiväähän vietetään lokakuun viimeisenä päivänä. Lapset varmaan tykkäisi ajatuksesta, joten täytyypä hieman kehitellä ideaa. : )

3 kommenttia

  1. Todella kaunis parveke. Minulla on ollut kalusteiden istuinsuojat läpi talven lasitetulla parvekkeella useamman vuoden ajan ja hyvin ovat säilyneet. Ulkokalusteiden tekstiilit kestävät jonkin verran kosteuttakin.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.