Pallovalot ja paperitähtiVarmasti monelle on jo tullut tutuksi nämä Happy Lights -pallovalot, joita myydään monessa sisusustusliikkeessä ja verkkokaupassa, niin että pallojen värin saa itse valita - yksitellen. Myös monet marketit myy samantyyppisiä, mutta niissä pallot ovat valmiiksi kiinni.

Itse olen joskus tilannut ensimmäiset Stockan verkkokaupasta jo vuosia sitten. Ihastuin niihin heti, sillä ne eivät ole liian jouluiset vaan niitä voi pitää ympäri vuoden. Seinäjoen käsityömessuilta ostin lisää erivärisiä palloja jo olemassa oleviin valoihin. Pallot maksoi 1e/kpl. Kahdenkymmenen lampun pallovalosarja maksaa noin 30e eli siinä on jo valmiiksi nuo pallot mukana. Niitä voi sitten ostaa lisää ja vaihdella värejä. Kätevää!

 Olen kaivanut kaapista myös jo jotain jouluvaloja ja pienin askelin mennään kohti joulua!
Tuo ihana lehtikuvioinen kynttilä löytyi Jyskista, siinä on vielä mukana musta kansikin eli sitä voi käyttää ihan mihin vain säilytykykseen senkin jälkeen kun kynttilä on poltettu. Myös nuo timanttikaitaliinat ovat Jyskistä, mietin jos meillä olisi joulukattauksessa hieman bling, blingiä tällä kertaa. : )  Myös paperitähdet ovat minun suosikkejani. Niitä voi pitää ihan tällaisenaan tai sitten laittaa ikkunnaan valon kera. Ai, minä niin tykkään joulusta ja tunnelmallisista valoista. Jokos teillä on laitettu joulua tai jouluvaloja? 

Terveisin Marika

Ps: nyt lähden taas maalaushommiin.. minulla on teille jotain kerrottavaa sitten kun aika on sopiva. : )


2 kommenttia

  1. Tunnelmallisia kuvia! Nuo irralliset pallot onkin käteviä, kun niitä voi vaihdella oman mielensä mukaan. Kivoja jouluisia juttuja olet löytänyt Jyskistä! Minäkin laitoin kotiin jo lokakuun puolella vähän jouluista tunnelmaa, valoja ym. pientä. On se vaan niin ihana juhla, että sitä tekee mieli juhlia pitkän kaavan mukaan. Tähän synkkään vuodenaikaan kaikenlainen fiilistelty on ihan tarpeenkin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kaaru, kyllä nyt pitää jo saada laittaa valoja tähän pimeään marraskuuhun! Synkin kuukausi vuodesta kun on meneillään. : )

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.