Kattaus ja uusi vuosi


Vuoden viimeistä päivää viedään ja tunnelmat on hyvin odottavat!
Kulunut vuosi on ollut hyvin tapahtumarikas ja täynnä tunteita. On menty äärilaidasta toiseen ja olenkin onnellinen, että elämä on tässä ja nyt.

Uusi vuosi olkoon onnellinen ja tasapainoinen. Olkoon se täynnä uuden oppimista ja kehittymistä. Terveyttä unohtamatta, sillä se on kaiken perusta. Olkoon se iloa ja naurua sekä kykyä selvityä vaikeuksia kohdatessa. Olkoon se toisten auttamista ja hyväksymistä. Olkoot se täynnä rakkautta!


Tätä toivon myös teille ihanat lukijani! 
Oikein tunnelmallista uutta vuotta jokaiselle!


Jotta tämä ei menisi ihan tunteiluksi, laitan teille kuvia meidän joulukattauksesta joka käy minusta juhlaan kuin juhlaankin. Värimaailma on sen verran neutraali ja ajaton, että tätä teema voi käyttää pieniä muutoksia tekemällä myös muissa juhlakattauksissa. Blin bling kaitaliinat, joita kaksi kapeaa vierekkäin ostin Jyskistä. Valkoiset kynttiläjalat on yllättys, yllätys Lidlistä ja jouluapallot Anttilasta. Pöydällä on pattereilla toimiva pieni led -valosarja joka on helppo sijoittaa pöydälle tunnelmaa tuomaan. Lautaset ja aterimet ovat Perfect Home -sarjaa ja jälkiruokakulhot Marimekon siirtolapuutarhasarjaa. Kankaiset lautasliinat ovat Annon -tuotantoa viime vuodelta. Kristallilasit olen saanut äidiltäni lahjaksi toistakymmentä vuotta sitten. Lautasliinat sidoin yhteen kilikello joulukoristeilla. 

Ja muistakaan osallistua edellisen postauksen arvontaan! Sivulle pääsee skrollaamalla tätä sivua alaspäin tai sivupalkin arvonta kuvaa klikaten. : )

Ei kommentteja

Kiitos kun jätit viestin.