Hitti vai Huti?


Eilen kannoin selkä vääränä Elloksen paketteja autoon, sillä olin tyhjännyt kyseisen kaupan erittäin hyvän alennuskoodin jälkeen! Hah.. Pakettien mukana oli myöskin tämä kuvan matto, villamatto joka kaupan sivuilla näytti erilaiselta ja mielenkiintoiselta. Oikein kunnon kuvaa missään miljöössä ei matosta sivuilla ollut, mutta päätin silti olla rohkea ja kokeilla miltä tämän värinen matto meillä näyttäisi. Rohkea rokan syö, eikös!

Illalla tyttäreni kanssa purimme paketteja ja mattokin pääsi heti lattiaan. Ensimmäiset kommentit perheenjäseniltä oli " sininen matto??", "öö..oikeasti, sininen matto?"

Olemme monesti pinttyneiden tapojemme uhreja ja erilaisuus huomataan heti tai sanotaanko, että sitä on vaikea sulattaa heti. Päätin nyt kuitenkin jättää maton lattiaan ja katsoa sitä sitten uudestaan kun luonnonvalo tulvii sisään ikkunoista. Minunkin oli kieltämättä hetki sulateltava maton väriä.. Mitäs mieltä te olette? Alan itse pikku hiljaa tykkäämään matosta, väri on tuollainen mustikansininen ja oikeastaan aika kiva. Kaappien uumenista löytyi melkein samaa sävyä oleva Mariskooli jonka asetin erkkerin pöydälle. Tarkoittaako tämä nyt sitä, että värit alkaa kiehtomaan minua enemmän ja enemmän vai onko se hetken huumaa. Se jää nyt nähtäväksi. Sisustajalla on lupa muuttaa mieltään ja kehittyä!Muistattehan tämän petroolin seinän josta muutama postaus sitten kerroin. Se ehkä hieman vihertää tähän mattoon verrattuna, mutta luulen ettei se haittaa sillä se ei ole niin lähellä olohuonetta vaikka yhteys erkkeriin sielä onkin. Niin ja hei.. olen vihdoinkin käynyt tuhlaamassa lahjakorttini GLO interior -sisustusliikkeessä jonka jouluna sain. Se kiikkuu tuossa erkkerissä, odottaa asentajaansa. Siitä lisää sitten kun se on kauniisti paikoillaan. Erkkerin matto myös lähtee varstoon, ehkä pärjäämme kokonaan ilman mattoa.

3 kommenttia

 1. Tykkään, ehdottomasti hitti. Itsekin on tullut jo pitkään vähän kierrettyä sisustuksessa perussinistä väriä, mutta tähän kyllä sopii oikein hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 90 -luvun sininen ähkyn jälkeen olen myös alkanut lämmetä värille uudelleen. Matto saa jäädä. : )

   Poista
  2. 90 -luvun sininen ähkyn jälkeen olen myös alkanut lämmetä värille uudelleen. Matto saa jäädä. : )

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.