Joka kevät minä..


Tänään mietin kirpputoria kiertäessäni, että teen samoja asioita joka ikinen kevät, aivan kuin en olisi koskaan ennen tehnyt niitä, innokkuudesta päätellen! Kierrän kirpputoreja, sisustan, ideoin, siivoan jne.. Kevät muodostuu tympeimillään pölyn, sormenjälkien, rapaisten kurahousujen ja auringonsäteiden yhteistanssista, jotka varmaan tuttuja jokaiselle näinä päivinä.  Mutta kevät muodostuu myös uuden ajan alkamisesta, kasvusta, valosta, lisääntyneestä aktiivisuudesta.

Kevät, aurinko ja valon lisääntyiminen tekevät ihmiselle ihmeitä. Eikö vain! Kevät on ehdottomasti vuoden parhainta aikaa, minun mielestäni. Silloin vielä kaikki ihana on edessäpäin, koko kesä! 

Kokosin tähän sellaisia asioita, joita teen aina keväisin ja aina yhtä innoissani! Mitä sinä teet kevään koittaessa?

Joka ikinen kevät minä....innostun ostamaan ulos kukkia ihan liian aikaisin silläkin uhalla, että halla ne vie. Pidättelen itseäni, etten hullaantuisi liikaa. Lämmin ja aurinkoinen sää lisää tätä hulluutta. Kirpputoreilta tarttuu herkästi mukaan uusia kukkapurkkeja ja vilkuilet kukkakaupan tarjontaa sillä silmällä, että mitäs tänä vuonna laitetaan. Heh..mikään viherpeukalo en ole, mutta kukkia olla pitää! 
...kierrän kirpputoreja ostaakseni sekä myydäkseni. Kevät on kirpputorien kulta-aikaa!
Ihmiset käyvät läpi varastojaan ja pyrkivät eroon ylimääräisestä tavarasta ja niin minäkin. Kirpputorit pursuaa hyvää tavaraa ja nyt jos koskaan tekee hyviä löytöjä! Myös minun sisäinen uinuva siivoojani herää eloon ja paikat saa kyytiä. Siivoataan laatikot ja kaapit, luovutaan tarpeettomasta. 

Kuvan kori ja lasipullo on tämän päivän löytöjä Lakeuden Shoppikselta (klik). 

..seison vaatekaappini edessä ja mietin miten olenkaan pukeutunut koko talven lähinnä mustiin vaatteisiin! Missä on värit vaatekaapistani? Okei, hirveän räikeästi en ole koskaan pukeutunut, mutta joka vuosi ihmettelen samaa asiaa.  Kaivan esille valkoiset, siniset ja  sini-valkoiset vaatteet ja laukut. Ne ovat kesäminäni. Myös värit hivelee silmää kauppojen hyllyillä ja jokunen värikäs vaate ilmaantuu vaatekaappini hyllylle kuin muuttolintu! 

Yleensä tässä vaiheessa hyppään puntariin ja kestää tovin ennkuin uskallan katsoa lukemaa. Heh.. Epäurheilullisena ihmisenä innostun tässä vaiheessa lenkkeilemään ja tekemään jotain sykettä kohottavaa. Lenkillä haistelen keväistä ilmaa ja nautin. Rakastan heräävää luontoa ja ihastelen soljuvia puroja.
....sisustan kotia uusiin puihin. Sisustusinspiraatio on silloin kovimillaan! Ideoita syntyy kuin liukuhihnalla ja yöunetkin ovat häiriintyä alati ideoita työstävästä mielestä. Kovasti pitäisi uudistaa ja uudistua. Ahmin läpi kaikki uudet sisustuslehdet ja selaan blogeja inspiraation kourissa! 

Totta kai tällainen virtapiikki on hyödynnettävä ja kuvassa komeileekin meidän tänä keväänä maalattu keittiö. Kohta suunnataan katse tarassille ja ideoidaan mitäs sinne tällä kertaa laitetaan.  Ja sisälläkään ei työt lopu..


Aurinkoista loppuviikkoa ja muistakaa käydä osallistumassa edellisen postauksen arvontaan!

Marika

6 kommenttia

 1. Ihan niinkuin minä, puntarin lukemaa myöten ;)
  Ihan keväisiä kuvia <3

  VastaaPoista
 2. Kevät on pesänrakennus aikaa..:) Mnullakin on jo viikonverran ollut orvokkeja ulkona..:)

  VastaaPoista
 3. Tutulta kuulostaa ;) Kirppispaikka alkas eilen ja kesäkukista jo haaveilen. Naapuri oli istuttanut tuoksuhernettä ja antoi mullekin muutaman alun. Josko sitä itsekin vähän jotain kaivaisi multaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin aina haaveilen istuttavani kaikenmoisia ihan siemenestä asti, mutta olen liian kiireinen hoitaakseni ne niin hyvin että ne menestyisi. : )

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.