Kivoja kirpputorilöytöjä!


Olen varmaan jo maininnut, että tykkään kierrellä kirpputoreilla. Minusta on hauska tehdä löytöjä ja löytää jotain tuunattavaa edulliseen hintaan. Tykkään myös siitä, että oivallan esineelle uuden käyttötarkoituksen tai että tiedän heti minne sen kodissani sijoitan. Monesti kuulenkin ystäviltä "en löydä kirpputoreilta koskaan mitään" marmatusta ja olenkin kehottanut heitä keskittymään siellä kiertelyyn hieman enemmän. 5min läpikulku ei yleensä tuota minkäänlaista lopputulosta. Täytyy rauhassa kierrellä ja keskittyä. Noh, kaikille se varmaan nyt vain ei sovi ja käytetyn tavaran ostaminen ahdistaa. Aika nopeasti kyllä huomaa oppineensa minkälaista tavaraa sieltä kannattaa ostaa ja mitä ei. Kotimme pikkuesineistä on 80% kirpputoreilta haalittua tavaraa, tykkään vaihdella niitä vuodenaikojen mukaan ja toisesta päästä myös myyn eteenpäin kun kyllästyn. 

Tässä kuitenkin pari viimeaikaista kivaa löytöjä joista maksoin yhteensä himpun alle kympin. Ei paha sanoisi Jorma Uotinen. Heh..


Ensimmäinen on tämä raikas yrttipussi. Olemme kovia käyttämään Persiljaa mausteena joten kipaisin hakemassa siihen yhden ruukun lähimmästä kaupasta. Pussin sisällä on kalvo jolloin sitä voi huoletta kastella ilman että vesi valuisi siitä läpi. Pussin kyljessä oli valmistajan logo eli (klik, klik) Kipriikka ja löysinkin heiltä omat nettisivut. Siellä olikin kaikenmoista ihanaa Suomalaista käsitytötä joten käykääkän kurkistamassa, tuosta logon kohdalta on linkki.

Raitapyyhe on Marimekon kevään uutuuksia ja munakello myös kirppislöytö aikoinaan. 
Toinen kiva löytö oli tämä ihana lamppu jossa on klipsut jolla se kiinnitetään hyllyyn tai hyllyn reunaan. Olen juuri etsinyt tämäntapaisia lamppuja jolloin voisin jättää nyt ovien päällä olevat lamput kokonaan pois. Keittiöremontti on vielä hieman kesken ja yritän saada sitäkin eteenpäin heti kun vaan ehdin ja kykenen. Itse taas poden jonkinsortin flunssaa, mutta eiköhän sekin tästä taas ole paranemaan päin. Tästä johtuen  joissakin kuvissa saattaa näkyä vielä maalarinteippiä. Lieden takaseinä tarvitsee kolmannen maalikerran pintaansa ja tasot pitää hioa uudelleen ja laittaa siihen vaha. Myös helat on vielä ostamatta. Nyt on vain pitänyt antaa armoa itselleen kun elämässä on muutakin. Ollaan vietetty synttäreitä jos toisiakin. Suurin urakka on kuitenkin jo takanapäin. Keittiön jälkeen onkin pojan huoneen maalaus edessä sekä paljon muuta. Pienin askelin eteenpäin, vaikka keittiön tulikin tehtyä aikamoisella innolla. Se olikin häiritsevin asia koko talossa. 

              Ps: Kotini on helmeni fb -sivuilla menossa pika-arvonta messukeskuksen Kevätmessuille!
                                                            Osallistumaan pääset tästä! klik,klik
2 kommenttia

  1. Kirpparilla pitää käydä, että oppii erottamaan, mikä on kivaa ja mitä tarvitsee. Ennen kuuluin noihin, enlöydäkoskaanmitään, ihmisiin, mutta harjoitus tekee mestarin....tässäkin asiassa..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, sitä täytyy hieman harjoitella. Tavaraa pursuaa joka paikka ja välillä on itsekin vaikea erottaa ne "helmet" sieltä seasta. : D

      Poista

Kiitos kun jätit viestin.