Arvonta - voita kesäkassi!


Kesään kuuluu ehdottomasti kankaiset kesäkassit! Minulla on niitä monta, erilaisia, eri kuoseilla. Niitä tarttuu mukaan kirpputoreilta ja ulkomaan reissuilta, vaikka yhtään en enää tarvitsisi. Heh. Suosikkini on tällä hetkellä Marimekon musta logokassi. Niissä on kätevä kantaa pieniä ostoksia tai vaikka ottaa mukaan rannalle. Tykkäätkö sinä kangaskasseista?




Kaapistani löytyi käyttämätön Nanson Kukkuu -kesäkassi, jonka nyt aion arpoa teidän lukijoiden kesken. Pussiin sujautan myös uusimman Kotiblogit -lehden, jossa blogini on myös mukana. Sivupalkista näette lehden kannen. Kivaa lukemista siis kassin lisäksi.

Kuvissa voitte nähdä hetken, kun pohdin meidän kesälomareissua kahvikupposen ääressä (ja sotkin liinankin siinä samalla). Kalenteriin on merkitty reissuja ja muita kesän menoja. Kaikenlaista kivaa on kyllä tiedossa, Seinäjoellakin on tapahtumia vaikka minkälaisia.  Meillä on myös aikomuksena kierrellä hieman Suomea asunto-autolla ja nyt kysyisinkin teiltä lukijoilta vinkkejä kivoista leirintä-alueista sekä paikkoja missä kannattaisi reissun aikana käydä.

Arvontaan pääsee osallistumaan kommentoimalla tähän postaukseen paikkoja, missä kesälomareissaajan kannattaisi piipahtaa. Paikka voi olla lapsiperheelle sopiva; museo, leikkipaikka, nähtävyys tai ihan mikä vain, näkemisen arvoinen paikka. Se voi olla myös kiva kahvila tai ruokapaikka. Myös sisustuskaupoista tai alaan liittyvistä liikkeistä saa vinkata. Myös kivat kirpputorit kiinnostaa.

Kohteet voivat olla missäpäin Suomea vain. Meidän asuntoautoreitti on vielä harkintaasteella, mutta Pohjois-Suomeen ei tällä haavaa lähdetä; sinne tehdään reissu sitten joskus toisella kertaa.

Arvonta aika on 7.6 - 15.6

Yhden arvan saa kommetoimalla alle ja antamalla vinkin kivasta paikasta, missä keslomalla kannattaisi piipahtaa.

Kaksia arpaa saat kun teet kuten edellä ja liityt lukijaksi oikeasta sivupalkista.

Tervetuloa siis rohkeasti osallistumaan ja onnea arvontaan! Anomyymit laittakaahan sähköpostiosoite, mistä teidät voi tavoittaa, jos arpaonni sattuu suosimaan juuri sinua.
















41 kommenttia

  1. Meillä olis myös matkailuautoreissu Lappiin edessä. Ollaankin siellä jo ehditty muutamana kesänä pyörähtää ja käyty myös Norjassa. Ensimmäisenä tulee mieleen Alahärmän Powerpark ja sen siisti Rio Grande leirintäalue.Siellä tekemistä riittää niin lapsille kuin aikuisillekin. Sitten on paljon noita pienempiä leirintäalueita, joissa ollaan yövytty esim Juukasta löytyy ihastuttava Piitterin caravanalue, jonka rannasta pääsee kauniille laivaristeilylle. Ranuan eläinpuisto on myös näkemisen arvoinen paikka, sieltä löytyy myös yöpymispaikka ihan alueen vierestä.
    Lukijana kahdella mukaan.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Airiina
    Tykkään kangaskasseista varsinkin näin kesällä ja omistankin yhden ja nyt haluaisin tuon palkintokassin joka on näyttävä. Kuusamon Suurpetokeskuksessa kannattaa käydä jos siellä päin ajelee, kannattaa varata aikaa koska siellä kävellään ja odotellaan josko ilveksiä näkyy, karhut oivat hyvin esillä ainakin meidän vierailulla.

    aiholapp(at)uusikaupunki.fi

    VastaaPoista
  3. Itä-Suomessa Visulahti on hieno paikka lapsiperheelle. Aikuisille maistuu teehetki Butiken på Landetissa Juvalla ja lounas hulppeassa Tertin Kartanossa Mikkelissä.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Suosittelen kesälomakohteeksi Turkua ja vaikka piknikkiä Ruissaloon, jos on hyvä keli!

    Mukana kahdella arvalla!

    xevex82(at)gmail.com

    VastaaPoista
  5. Suosittelen Hankoa, se on oma suosikkini vuodesta toiseen :)
    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Jyväskylässä Wanha Toivolan piha. Ihana miljöö, paikallisia tuotteita myynnissä ja kiva kahvila. Mukana kahdella arvalla.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  7. Kalajoki. Hiekkasärkillä (jos ei Suomen suosituin, niin ainakin top 3:ssa) sijaitsee Top Camping-leirintäalue ja aivan sen vieressä Seikkailupuisto Pakka! Kyseessä siis "köysiratapuisto", josta löytyy varmasti tekemistä koko perheelle. Lisäksi löytyy vesipuistot Jukupark ja perheen pienimmille sopiva Tapioland, unohtamatta kylpylä SaniFania ja upeita hiekkarantoja! On myös mahdollista käydä päiväretkellä Maakallassa, saarella noin 20km päässä merellä. Upea paikka, suosittelen!

    VastaaPoista
  8. Kangaskasseja tulee käytettyä etenkin kesäisin..suurin osa nyt käytössä olevista laukuista on ostettu ulkomailta, reissun päällä aina hoksaa niitä tarvitsevansa mutta koskaan niitä ei tule pakattua matkaan :)
    Suosin keskikesällä kotimaanmatkailua..Kuusamoon kannattaa tulla, jos tykkää liikkua luonnossa puhtaassa ilmassa, rauhasta nauttien. Myöskin vauhdikkaammat lajit, esim. koskenlasku onnistuu täällä :)

    VastaaPoista
  9. Turun yliopiston kasvitieteellinen puutarha on näkemisen arvoinen. Yksi arpa. :)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  10. Olen myös hulluna erilaisiin kangaskasseihin, arvonnassa siis mukana. Itärajan tuntumasta Lieksasta suosittelisin museoaluetta, jossa vieraanamme ollut lapsiperhekin nautti puolipäivää sekä Pikku-Kiliä, ihanaa kotieläinaluetta sekä tietenkin Ruunaan koskialuetta elämyksineen.

    VastaaPoista
  11. Suomessa on ihania kesäkaupunkeja, joissa kaikenlaisia tapahtumia kuten esim Turku, Tampere ja Helsinki. Fiskarsin alue on myös ihana paikka vierailla kesällä-
    Osallistun arvontaan klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  12. Itselläni olisi tarkoitus lähteä kiertämään Rauman vanhaan kaupunkiin, ja ehkä toisena kohteena Fiskars. lamerinquecit@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Kahdella arvalla mukaa ja tykkään käydä kyllä kesällä raumalla .kaikki vanhat kadut ja muutenkin kaunista seutua. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Ihana kesäkassi! Rauman kautte kohti Turun saaristoa vinkkaisin menemään teitä lomareissulle. Niin kauniita seutuja!
    Kustavissa ihana leirintäalue, kaislakattomökkejä ja purjeveneitä.
    Kasnäsin kylpylän alueella hieno leiriytyä ja tästä hypätä päiväksi risteilylle ja käydä Rosalassa viikinkikylässä ja Bengtsärin majakalla joka on historiallinen ja mielenkiintoinen paikka.
    Mukavaa kesää!
    T. Tiina

    VastaaPoista
  15. Yksi arpa!Naantali(esim.Muumimaailma),Rauman pitsiviikot(vanha perinne tapahtuma,kaikenlaisia tapahtumia+käsityö aiheista) ja Kallajärven seutu mökkeilyyn Savossa. sannikas15@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Kahdella mukana :) Minä suosittelen tietysti Raumaa, kuten tässä jo edellä moni muukin. Raumalla on ihana Poroholman leirintäalue meren rannalla, jossa varmasti viihtyvät lapset ja aikuiset. Ja tietysti täällä on Vanha Rauma, joka on paitsi upea nähtävyys jo itsessään, myös täynnä kivoja sisustusliikkeitä ja kahviloita. Pitsiviikolla Vanhassa Raumassa järjestetään monenlaista ohjelmaa, myös lapsille.

    VastaaPoista
  17. Outokummun vanha kaivos on ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka! http://www.aarrekaupunki.fi/vanhakaivos/. Lapsille myös paljon mukavaa. Opastettu kierros on must - todella mielenkiintoinen. Samalla reissulla voi suunnata Kolille, henkeäsalpaavan hieno paikka. Ja paluu Savonlinnan kautta ja majoittuminen jossain Puruveden rannalla, kristallinkirkas hieno järvi... Olispa oma asuntovaunu tai -auto, niin vois tehdä tuon saman rundin myös kesälomalla...

    Kahdella arvalla mukaan :)

    katjakmaki@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Napurikaupunkimme Turku on hyvä kesälomakohde....vaikka vaan kävely Auranjoen rannalla....tai Ruissalossa.
    Kahdella mukana.
    irmastiina@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Suosittelen mukavaa pysähdyspaikkaa Hankasalmella: Tiinan tupa. Hyvät pullat, munkit, sämpylät. Iloinen palvelu. Kauniit maisemat :-) Myös Naissaari Vaajakoskella on kesäinen kahvipaikka.

    Kahdella arvalla mukana. miianblogiATsuomi24.fi

    VastaaPoista
  20. Kangaskassit ovat käteviä, menevät pieneen tilaan ja tavaraa mahtuu paljon. Tuiskulan pelimannimäki on hauska paikka, Kahdella mukana.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Kovasti olen yrittänyt kauppareissuille ottaa kangaskassin aina mukaan, ettei tarvitsisi aina sitä inhottavaa muovipussia ottaa. Kuopiossa kannattaa käydä Puijon tornissa syömässä :)
    talviuninalle(at)gmail.com

    VastaaPoista
  22. Kyllä kangaskassit ovat käteviä ja etenkin näin kesällä tykkään niitä käyttää!
    Porissa on hieno Kirjurinluoto puistoalue ihan kaupungin laidalla, siellä on mm. Pelle Hermannin leikkipuisto ja lasten liikennepuisto. Siellä viihtyy koko perhe kyllä. Myös Yyterin upeat hiekkarannat kannattaa Porissa käydessä käydä tsekkaamassa.
    Yhdellä arvalla mukana.
    marsar69@luukku.com

    VastaaPoista
  23. Ihastuttava kassi!
    Vuokattiin kannattaa tulla, löytyy Katinkullan kylpylää, Angry Birds-puistoa, frisbeekiekko-ratoja, hyviä lenkkipolkuja ja maisemia, kirppis ja kohta avataan myös seikkailupuisto.
    Joten kahdella mukana;)

    VastaaPoista
  24. Fiskars- Billnäs - Tammisaari - Hanko. Vielä jos asuntoautoon mahtuu fillareita mukaan niin aina vaan kyseiset kohteet paranee.
    Kahdella mukana, olen lukijana
    vuosikerta (at) vintagentti (piste) fi

    VastaaPoista
  25. Tervetuloa Kolin kansallispuiston upeisiin maisemiin patikoimaan tai muuten vain viettämään aikaa luonnonrauhasta ja kauneudesta nauttien.
    t. mallukka
    marja-anneli@luukku.com

    VastaaPoista
  26. Ihana arvonta ja ihana kassi!
    Suosittelen, että kannattaa käydä katsomassa Vaasan kaunista saaristoa. Samalla voi tehdä kierroksen Vaasan isolla Combo-kirppiksellä :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Särkänniemi on vuodesta toiseen kokemisen arvoinen paikka =). Mukaan kahdella arvalla!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Särkänniemi on vuodesta toiseen kokemisen arvoinen paikka =). Mukaan kahdella arvalla!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Lukijana kahdella mukaan. Imatrankoskea ihailemaan.
    paperitypy ät hotmail.com

    VastaaPoista
  30. Hennajenniina
    Ikaalisiin Ti-Ti nalletalo on kiva paikka lapsipreheille.

    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  31. Oulu on kaunis kesäkaupunki. kaimaen1 at luukku.com

    VastaaPoista
  32. Kahdella arvalla mukana!
    Naantali on kesällä kaunis kaupunki!
    Ja siellä on ihana Muumimaailma!

    VastaaPoista
  33. Oulussa nallikari, merenranta, todella nättiä seutua. Hailuodon saari myös kiva retkeilykohde, johon mennään autolautalla ja se on aina lapsista kivaa :)
    Kahdella arvalla mukaan arvontaan.
    texas-86 (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  34. Kaksi arpaa :) Itse myös Oulun kannalla, täällä paljon kivaa lapsiperheille. Nallikarissa voi hyvällä ilmalla käydä uimassa. Jos ilma ei miellytä, vieressä on kylpylä :) Täältä löytyy myös HopLop ja SuperPark :) Torilla voi käydä syömässä jätskiä :)

    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  35. Löysin blogisi juuri tänään ,lehden kautta ja oli pakko tulla kurkkaamaan :) Suosittelen Kemiön saaristoa. Örön saarta tai vaikka suloistakin suloisempaa Högsåran saarta ja Farmors cafe siellä. Mahtava lounas buffetti. Näihin paikkoihin et tarvitse omistaa edes venettä,lossi ja lautta kulkee.
    Terkuin Tia
    tia.kaarto(at) hotmail.com

    VastaaPoista
  36. Kahdella arvalla mukana :) PowerPark on ollut meillä suosiossa :) Sinne mukava tehdä päivän reissu :)

    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  37. Ihana kesäkassi. :) Kahdella mukana. Naantali on ihana ja Mikkelin-Savonlinnan seutu myös, Visulahdesta lapset tykkää. Voi ihania paikkoja on niin paljon, vaikea valita. Leirintäalueista ei oikein ole kokemusta, kun asuntoautolla emme ole matkustelleet. :)

    VastaaPoista
  38. Yhdellä mukana! Suosittelen rohkeasti pysähtymään kun matkanvarrella näkee kyltin "pihakirppis" - ikinä ei tiedä minkä aarteen voi löytää! :) jasminella82 ät gmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.