Keittiön uusi tapetti


Eilen toteutin yhden jo kauan rästissä olevan asian (niitä riittää) eli tapetoin keittiöstä pienen palan seinää. Seinässä on ollut kaksi hyllyä, jotka on poistettu seinästä jo silloin, kun keittiö maalattiin kokonaisuudessaan. Tarkoitus on ollut maalata tai tapetoida tuo pieni pala seinää hyllyjen poiston jälkeen, mutta se on jäänyt muiden asioiden ajaessa edelle. Eilen sitten sadepäivän kunniaksi rupesin tuumasta toimeen.

Päädyin tapetoimaan seinän, sillä minulla oli jo valmiiksi kaapissa yksi rulla Elloksen alesta ostamaani tapettia.
Kuvio on minusta hauska ja ajattelin sen tuovan hieman elävyyttä muuten niin vaaleaan keittiöön. Ja kivahan siitä tuli. Pieni juttu, mutta suuri vaikutus. Peikonlehti ja vihreä kannu tuovat kivaa särmää tapetin rinnalle. Keittiön välitilan maalaan vielä kesän aikana ehkä valkoiseksi sekä muita pieniä fiksauksia täytyy suorittaa. Lattiakin saa maalia pintaansa vielä kesän aikana. Pikku hiljaa tulee valmista.

Huomenna odottelenkin paria blogikaveria meille yökylään ja sitten torstaina suuntaamme asuntomessujen mediapäivään. Seinäjoen asuntomessut aukeavat koko kansalle perjantaina, joten tervetuloa messuille sankoin joukoin!

Marika7 kommenttia

 1. Kiva tuli! Hyvä puoli pienen alueen tapetoinnissa, ettei mene hermot. Nimim. heikkohermoinen, mitä tulee kohdistamiseen.;D
  Nähdään huomenna!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä! 😂 Siksi kai meilläkään ei ole tapetti kuin makkarissa. Nähdään huomenna! Tervetuloa! 😊

   Poista
 2. Onpas kiva tapetti!
  Näyttää ihan taululta ;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä tapetilla, maalilla ja dx-fixillä saa ihmeitä aikaan <3
  Huomiseen!!!!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.