★ Arvonnan voittaja ★


Arvonta on suoritettu onnekkaasti, tyttäreni toimiessa onnettarena (niin tärkeä tehtävä hänelle). Arpaonni suosi tällä kertaa numero ykköstä eri Marie.H:ta!  Lämpimät onnittelut voittajalle, laitan sinulle viestiä. ☺

Tässä Marien kommentti:

Itselleni mieluisat kuusenkoristeet valmistuivat viime jouluksi Fimo-massasta. Niitä ajattelin ripustella kuuseen koristeeksi myös tänä vuonna. :)

Onnea blogin 2v synttäripäivään ja mukavaa viikonloppua.


                                         ⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢   ★★★   ⇠⇠⇠⇠⇠⇠⇠


                                            ⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢   ★★★   ⇠⇠⇠⇠⇠⇠⇠


Arvonta löytyy täältä ja arvontaan pääsi osallistumaan, kun kertoi rakkaimmat/kivoimmat joulukoristeensa. Tuli paljon kivoja kommentteja sekä ihan ajattelemisen arvoisiakin asioita, kuten omien lasten syntymä.💗 Monesti rakkaimpiin joulukoristeisiin liittyy myös joku muisto menneiltä ajoilta, joko perinnöksi saatuna tai lasten askartelemat koristeet. Niitä löytyy myös meiltä. Niitä sitten aina porukalla ihmetellään ja ihastellaan. Isommat aina nauravat tekeleilleen ja onhan se hassua nähdä omia väkerryksiään pienenä.

Myös itsetehdyt koristeet ovat arvossaan ja myös minä askartelen jotain uutta joka joulu. Minusta se kuuluu tähän joulun odotukseen ja jouluun valmistautumiseen. Nuorimmaisen kanssa monesti istutaan pöytään touhuamaan jotain, sen on myös sellaista kivaa yhdessäoloa. 
Minun rakkaimmat joulukoristeet ovat luonnonmateriaaleista valmistettuja sekä tietenkin lasten tekemät tontut. Kaikki ei aina pääse esille, sillä uusia tulee joka vuosi, varsinkin 7 -vuotiaan toimesta. Joka vuosi tulee myös uusittua koristeita kirppariostoksin.


2 kommenttia

 1. Voi miten ihana tuo sisäkuusi ja kerrassaan sympaattinen tonttu. <:)

  Juhlavaa joulukuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marie ja onnea vielä voitosta. Laitan postia tänään. : )

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.