Eka joululahja paketissa!


Helsingin reissulla olessamme, mukaan tarttui kaikenlaista pientä kivaa joulua ajatellen. Joulukortteja, pakettikortteja, tyynynpäällisiä ja jopa kolme pientä hyasinttiä! Ne kulkivat kivasti mukana pienessä nyssäkässä ja kotona asettelin ne läpinäkyvään aaltomaljakkoon ilman multapaakkuja. Pesin nimittäin juuret vedellä ennen maljakkoon laittamista. Kuulemma pärjäävät ihan näinkin.

Paketointi on minusta kivaa puuhaa ja jos saa rauhassa perehtyä luomaan kivoja esteettisesti kauniita lahjapaketteja. Tänä jouluna olen ajatellut panostaa paketointiin edellisvuosia enemmän. Yleensä vain on tullut niin kiire, että lahjat on tullut kääräistyä lähimpänä olevaan joulupaperiin sen kummemmin miettimättä.


Stockkalla ihastelin Design -osastoa ja koeistuin hurmoksissa ihania design -huonekaluja. Huokailin ja unelmoin. Enkä lähtenyt ilman pieniä ostoksia. Ne ovat tuossa ylempänä olevassa kuvassa vielä paketissa. Paketeista paljastui Skandinaviskin Snö -tuoksukynttilä (lumi), jossa on raikkaan talvinen tuoksu, jossa voi aistia talvimarjat sekä jäätyneen puun. Nämä kynttilät ovat niin kauniita ja tuoksuvat taivaalliselle! Toisessa paketissa oli Normann Copenhaigenin Shorebirdt kaunis puulintu. Se on valmistettu tammesta ja se muistuttaa kahlaajalintua.Mukavaa viikonlopun jatkoa teille kaikille, me jo kovasti odetaan kunnon lumisadetta! Sitä on nimittäin luvattu tänne Seinäjoelle! Minä lähden tästä SObloggareiden pikkujouluihin (linkin takaa näet ketä siihen kuuluu). Kivaa taas nähdä näitä naisia! Luvassa hiustenlaittoa ja hyvää ruokaa ja juomaa!

Lauantaiterkuin
Marika


8 kommenttia

 1. Me kävimme tänään isännän kanssa ostamassa suurimman osan joululahjoista, yhdestä liikkeestä☺️. Omille lapsille vielä pitäisi jotain keksiä, mutta onhan tässä ny vielä aikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin tykkään hyvissä ajoin olla liikenteessä. No aika hyvin jos kaikki löytyi saman katon alta. : D

   Poista
 2. Tänne itärajalle satoi viime yönä todella paljon lunta. Maisema muuttui kerralla, lumitöitäkin piti jo tehdä. Mukavaa iltaa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Täälläkin on jo muutamia lahjoja ostettu...oikeastaan suurin osa! Paketoinnin jätän aatonatto-illan ohjelmaks, niin on ollut joka vuosi! Ihania nuo kortit ja tuo huonekuusi on kaunis! <3 Mukavia pikkujouluja sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Minä olen näiden nuorempien lasten lahjat ostanut, isommille sitten pitäisi jotain keksiä. : )

   Poista
 4. Kaunista!<3 Että mä tykkään tästä joulunodotuksesta, ihan parasta aikaa kesän jälkeen.:D
  Mä epäilen, että meillä on tuolla ulkona ihan hankikanto...Ensin satoi lunta, sitten vettä ja yöllä tuli pakkanen. Täytyy kohta lähteä testaamaan.;)
  Mukavaa ensimmäistä adventtia!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina, niin minäkin! Jokos olet siinä minun perustamassa Moderni ja sakandinaavinen jouluryhmässä? Löytyy fb:sta. : )

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.