Paljon enemmän kuin kukkakauppa Lapualla!


Vierailin tässä jokin aika sitten Lapualla sijaitsevassa kukkakauppa- ja haustaspalvelu Latva-Rasulassa. Kauniiden kukkien lisäksi liikkeestä löytyy paljon muutakin, joista nyt haluan teille kertoa.

Liikkeeseen astuessa ei oikein tiennyt mistä aloittaisi, sillä kauppa on täynnä kauniita esineitä sekä kukkia! Täältähän löytyy vaikka ja mitä! Jotenkin aina ajattelee, että kukkakaupassa on vain kukkia, mutta hienoa, että Tiina on lisännyt valikoimaan paljon muutakin. Liikkeen pitäjä,  iloinen ja sympaattinen Tiina kertoi, että valikoimiin on otettu niin sisustustuotteita, kuin joitakin muitakin aisteja hiveleviä tuotteita, kuten luonnonkosmetiikkaa sekä esim. erikoiskahveja ja teetä.

Minusta loistoidea tässä on se, että kaiken saa saman katon alta! Lahjaa etsiessä ei tarvitse käydä kukkakaupassa erikseen ja vaan lahja sekä kukat löytyvät saman katon alta. Täältä löytyy varsinkin naisille suunnattuja ihania lahjoja, jolla voi hemmotella lahjan saajaa. Myös pukin konttiin täältä löytyy kaikenlaista kivaa, suosittelen piipahtamaan liikkeessä Lapuan keskustassa. Minua erityisesti ilahdutti nämä kuvissakin vilahtelevat lasipallot, joihin voi laittaa itse valitsemansa koristeet tai sitten aidon viherkasvin. Tällä salaperäisellä kasvilla joka kuulemma ei tarvitse vettä oli joku nimikin, mutta en muista sitä enää. Vinkatkaa jos tiedätte sen nimen.

Latva-Rasulan Fb -sivut löytyvät täältä, klik. Latva-Rasulasta saa myös tilauksesta kukka-asetelmia. Tiina teki minulle kauniin valkoisen hieman venemäisen asetelman. Kukkien väri oli valko-vihreä, koska tykkään valkoisista kukista. Kaunis asetelma sopi kauniisti meidän valkoisen ruokapöydän päälle.  Kiitos Tiinalle, tästä kauniista asetelmasta!
Terra Provencen ihana kosmetiikkasarja Ranskasta. Löytyy esim. Marsellesaippuaa, suihkugeelejä, käsivoiteita sekä nestesaippuaa. Paljon erilaisia kynttilänjalkoja, vaaseja, kynttilöitä sekä lyhtyjä.

Monenlaisia enkeleitä niin haudalle kuin kotiin.


Metkan tuotteet. Erikoskahveja sekä teetä. Pst. Minulla on testissä Metkan joulukahvia ja suussasulavia Marmeladeja. Niistä lisää myöhemmin, kun olen saanut kahvini hörpittyä.


Kulkurin Kartanon pyykkietikkaa sekä sokerikuorinta saippuat! Täysin kotimaisia luonnontuotteita! Löytyy myös muita Kulkurin kartanon tuotteita. Pyykkietikka on aivan huipputuote! Itse käytän pyykkietikkaa pyykinpesussa melkein joka kerta! Voin suositella lämpimästi!

Tervetuloa siis ostoksille Lapualle Latva-Rasulaan! Voin taata, että reissu ei ole turha!

Sunnuntaiterveisin
Marika

2 kommenttia

  1. Olipa kauniina näköistä! Ja kivasti kirjotettu. Täytyypä käydä tuolla kun käy lapualla!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.