Yksinkertaiset joulukortit


⇻ 🅓🅘🅨 Meillä on ollut tänään joulukorttipaja. Tytön kanssa levitettiin koko askartelukaapin sisältö pöydälle ja alettiin hommiin joululaulujen rytmittämänä. Minä olen aina tykännyt askartelusta, mutta en taas yhtään kutomisesta. En kyllä ole vuosiin edes kudontapuikkoihin koskenut, saas nähdä innostunko siitäkin joskus. Viimeistään mummona. Heh. Minusta on hauska luoda erilaisia kortteja ja tällä kertaa käytin paljon nappeja, joita meillä on kertynyt tytön vaatteista, söpön vaaleanpunaisena. Ja omistani yllättäen mustina.

Kokeilin myös piirtää itse kuusia. Pinterestistä löysin malleja erilaisista tavoista piirtää kuusi. En ollut muuten aikaisemmin hoksannutkaan, kuinka monella tapaa sen voi oikeastaan piirtää. Joidenkin kuusimallien kanssa tarvitsee hieman harjoitusta, mutta näiden kuvissa olevien karujen kuusien kanssa onnistuin ihan hyvin.

Lopuksi vielä tein pienen söpön viirinauhan.

Kortit sujahti jo pukinpussiin ja seuraavaksi voisi miettiä joululeipomuksia. Mitähän herkkuja sitä leipoisi.

Mukavaa viikon alkua, se onkin jo jouluaattoviikko. Hui..
Marika


4 kommenttia

  1. Kauniita kortteja. Mukavaa jouluviikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kauniita kortteja! Itsekin menin tänä vuonna kuusiteemalla ja toissa vuonna tuli käytettyä nappeja koristeena samalla tapaa kuin noissa teidän valmistamissa korteissa. Netti on pullollaan mitä ihanampia ideoita. :)

    http://mariehoo.blogspot.fi/2016/12/joulukortit.html

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.