Keittiön remonttisuunnitelmia


Vihdoinkin aurinko näyttäytyi ja minä pääsin pesemään keittiön välitilaa. Hyvässä päivänvalossa näkee parhaiten, missä se lika luuraa ja voin sanoa, että olihan siinä hommaa! Ei varmasti koskaan ole niin perusteellisesti tämän keittiön kaakeleita pesty! Kävin läpin jokaisen sauman niin pystysuunnassa kuin vaakasuunnassakin ja niitähän riitti! Kuten jo alkuvuodesta hieman kerroin, aikomukseni on maalata välitila ja saada täten uutta ilmettä keittiöön. Suurinta tuskaa on tuonut värin valinta. En ole osannut päättää harmaan ja valkoisen väliltä. Mutta nyt olen kallistumassa valkoiseen. Kuitenkin väriä voi tuoda sitten tekstiileillä, kukilla ja muilla pikkujutuilla. Miltä kuulostaa?

Ja jos joku ei ole seurannut keittiössämme etenevää pientä pintaremonttia, niin voit lukea keittiökaappien maalauksesta   täältä ja täältä.
Lisäksi keittiöön on ajatuksena uusia tiskiallas ja hana. Myös keittiötaso altaan kohdalla uusitaan. Muut keittiötasot ovat umpipuuta ja ne hiottiin sekä vahattiin viime vuonna.
Siitä voit lukea → täältä. 
Tarkoitus olisi, muualla olevat täyspuiset tasot saisi jäädä paikoilleen ja vain altaan kohdalla oleva työtaso uusitaan. Talohan ei ole meidän itsemme rakennuttama ja tässä tiskialtaan kohdalla on minusta tehty suunnitteluvirhe. Tiskialtaasta roiksuu vettä ja sen vieressä on täysipuinen taso, joka on kosketuksessa veden kanssa päivittäin monta kertaa. Taso on vuosien kuluessa alkanut tummua veden jäädessä seisomaan juuri tuohon silikonin ja reunan läheisyyteen. Tämän takia tilalle tulisi kosteutta kestävä työtaso, joka olisi väriltään lähellä muiden tasojen sävyä. Saas nähdä kuinka helppo homma tämä tulee olemaan, mutta yritetään.

Uusi viikko siis aloitetaan maalaushommissa! Ihan kivaa vaihteeksi.
Marika
7 kommenttia

 1. Hei! Juuri luin tutkimuksesta, jossa kerrottiin harmaan värin aiheuttavan alakuloisuutta ja negatiivisia tunteita! Olisin itsekin valinnut valkoisen värin maaliksi. Tutkimuksen mukaan beige on sellainen väri, joka sopii kaikkien mielialaan, ei vaikuta negatiivisesti. Vihreä oli miehille pahaksi, muttei naisille.
  Onnea rempalle! Ihailen aktiivisuuttasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen jonkin verran lukenut värien vaikutuksesta, mutta meillä on kaksi seinää maalattuna vaalean harmaalla ja minusta se on kaunis! Minun lempparini. 😁 Toki kotimme on todella valoinen. Kai se riippuu myös mitä muita värejä kotona on. Mutta mielenkiintoinen aihe! ☺ Kiitos, tämä on taas tätä inspiraation aikaa. 😃

   Poista
 2. Hyvältä kuulostavat suunnitelmat. Kuvissakin tuo tiskipöytäratkaisu näyttää vähän ihmeelliseltä, joten ehkä päivitys olisi paikallaan. :) Meidän äidin kotona, on muuten ihan samat välitilalaatat. Niissä on aikamoinen puunaaminen (nimimerkillä: Lapsityövoimana laattoja hinkuttaneena). Onnea pieneen pintaremonttiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös, jännä ratkaisu tosiaan. Päivitys on paikallaan. Heh, no sinulle nämä laatat on tutut! 😂 Viho viimmeistä puuhaa.. 😑

   Poista
 3. Kyllä minunkin mielestäni valkoinen on paras ratkaisu. Meilläkin tiskialtaan vieressä on puutaso ja vesiroiskeiden jäljet näkyy kyllä. Mekään emme itse ole tätä rakennuttaneet. Kiva nähdä pian kuva maalatusta välitilasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se valkoinen vaan niin helppo! 😅 Yritän tällä viikolla saada maalattua tuon välitilan, laitan kuvia sitten. 😊

   Poista
  2. On se valkoinen vaan niin helppo! 😅 Yritän tällä viikolla saada maalattua tuon välitilan, laitan kuvia sitten. 😊

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.