Maalausprojekti etenee sekä kirppislöytöjä


Heipparallaa,

Meillä on ollut oikein kiva viikonloppu, mites teillä meni?

Käytiin pitkästä aikaa istumassa iltaa ystävien luona, tupareiden merkeissä. Ei lapsia, vain aikuiset ja aikuisten jutut! Tulee kyllä liian harvoin käytyä kyläilemässä, mutta aina kun pääsee lähtemään, niin se kyllä piristää kummasti! Lisäksi erityistä tunnelmaa toi tämä ystävien uusi koti, sillä ystävämme ovat ostaneet talon ihan hiljattain ja se on vanha maalaistalo! Kaupan yhteydessä tuli hirmuisesti mukana vanhaa tavaraa, joita me sitten porukalla ihailimme. Lueskelin vanhaa Kotiliesi -lehteäkin ja löysin sisustusaiheisia juttuja 60-70 -luvulta. Oikein nauratti, kuinka nykyään on muotia ihan samanlaiset jutut kuin silloin. Ystävillämme on myös paljon kotieläimiä, joita emme pysty itse allergian takia pitämään ja siksi on aina kiva rapsutella vaikka kissaa, kissaihminen kun olen. Sellaista rentoa maalaisromantiikkaa.

Olen myös saanut viikonloppuna keittiöremontin edistymään! Välitilassa on nyt kaksi kerrosta maalia ja tässä juuri mietin, pitäisikö laittaa vielä kolmas kerros. Hieman vielä kuultaa alla oleva kaakelin väri läpi, mutta toisaalta se tuo hieman elävyyttä, eikä näytä pahalta ollenkaan.  Kuvakollaasin vasemman alareunan kuvassa on maalikerroksia on yksi. Muissa ei maalia vielä ole. Tuskin maltan odottaa, että pääsen kuvilemaan teille valmista keittiötä. Nyt täytyy siivota ensin jäljet, että pääsee kuvaushommiin.
Sitten näihin minun kirppislöytöihin. Välillä tulee kierreltyä ahkerasti kirppiksiä ja tässä osa viimeaikaisista löydöistäni. Kaunista sini-vihreää ruskealla maustettuna. Jotenkin vain iskee tämä värimaailma juuri nyt. Joskus pari vuotta sitten en olisi voinut ajatellakaan mitään tällaista, mutta niin se mieli muuttuu. Yök efektistä tuleekin wau! Onko tuttua?

Kivaa tiistaita, täällä pidetään sairastupaa pienimmän kanssa. Kovasti on taas kaikenlaista tautia liikkeellä. Pysykäähän terveenä!

Marika6 kommenttia

 1. Kivoja löytöjä! Kuullostaa ihanalta tuo ystävänne talo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, se on ihan oma maailmansa. Pitää joskus kysyä saako sitä kuvata tänne blogiin. 😊

   Poista
 2. Mielenkiinnolla odotan kuvia maalausprojektin valmistuttua :) Meillä periaatteessa ihan ok seinälaatat keittiössä, mutta sitä valoa haluaisin vaan enemmän. Tuota maalia olen miettinyt...

  Meillä ehdittiin sairastamaan juuri viime viikolla, diagnoosina kivuton korvatulehdus. Ei varmaan voi puhua oireettomasta, koska neidillä oli kova kuume kolmatta päivää.

  Aurinkoa päivääsi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähdin käymään Dekon/Tikkurilan lukijaillassa Helsingissä. Katsotaan koska ehdin taas koneen ääreen. Mutta maalaus oli todella helppoa, kun muistaa puhdistaa kaakelit hyvin. Siinä se kovin työ olikin.😊

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.