Uusi Vallilan kerniliina heräteostoksena sekä arvonnan voittaja!


Eilen kipaisin Prismaan parturiin ja siinä samalla tuli tehtyä kierros myös kaupan puolella. Silmiini osui tämä Vallillan kaunis Artisokka -kerniliina, joka sattui olemaan hyvässä tarjouksessa. Hetken mietittyäni otin riskin ja kaupantäti leikkasi minulle siitä sopivan palan. Minusta kuosi on kiinnostava, keväinen ja ehkä sopii meidän erkkerin pöydälle.

No mitäs nyt tykkäätte? Tykkään pöydästä ihan valkoisenaakin, mutta aina välillä on kiva saada jotain piristystä. Minusta liina sopii kauniisti tuon petroolin seinän sekä tuolin vihreän istuinosan kanssa. Graafinen matto tuo hieman kontrastia. Minä tykkään!  Hain vielä tulppaaneja kotiintulomatkalla, jotka sijoitin viherkasvien keskelle. Saatte tässä oikein kuvapläjäyksen tästä meidän erkkerin uudesta ilmeestä, heh. Innostuin nimittäin kuvilemaan enemmänkin, kun tuota valoa on taas ihan kivasti. Aurinkoa ei ole tänään näkynyt, mutta toivotaan että paistaisi taas kohta! Suunnittelen lähteväni hiihtämään, kuntokuuri alkaa siis nyt!

Ja sitten siihen arvontaan!
Kiitos taas kaikille osallistujille, teitä oli mukavan paljon. Arvonta löytyy täällä. Pikaisella vilkaisulla Pastoraali -muki taisi olla kaikkein suosituin näistä Suomi 100v. keräilymukeista. Tai ainakin nyt tässä meidän arvonnassa. Minustakin se on kaunein! Harmi, että näitä ei valmisteta Suomessa, mutta ymmärrän toki sen, että yritystoiminnan pitää olla kannattavaa. Toki en ole tähän keissiin perehtynyt sen kummemmin. Aika monessa tuotteessa Design syntyy Suomessa ja valmistus sitten ihan jossain muualla. Sellaiseksi maailma on mennyt.

Ja sitten jännitys tiivistyy..

Tällä kertaa arvonnan voitti:

TUULIA! 

"Kahdella arvalla mukana. Pastoraali on ehdoton suosikki näistä ja kotoa löytyykin yksi alkuperäinen nelikulmainen pastoraalilautanen :)"


Onnea Tuulialle voitosta, laitan viestiä. : )10 kommenttia

 1. Kauniit värit ja tykkään noista isoista kuvioista!
  Piristystä pienellä vaivalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kyllä sopi hyvin väriensä puolesta. Joskus kannattaa tehdä heräteostoksia. : D

   Poista
 2. Onpas kiva liina, tykkään! Ja että ihan Prismasta, siellähän täytyy poiketa!

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajalle! Liina on kaunis ja niin on mattokin. Onko se Veken kalusteesta? Oletko ollut tyytyväinen laatuun? Toinen kysymys saaristosohvasta-Onko ollut hintansa väärti? Eihän ole hempula, vaikka siron oloinen onkin?

  Terkuin AnuH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, matto on Jotexin iso villamatto. Muistaakseni vieläkin myynnissä. Saaristosohva on ollut hyvä! Ei mikään hempula, mutta ei siinä hyppiä kannata! Heh. Ihana normaalia käyttöä kestänyt. Lapsia olen joutunut kieltämään hyppimästä. Sohva on kyllä saanut kehuja, kivan simppeli. Itse ostin käytettynä ja hinta oli kohtuullinen.

   Poista
 4. Kaunis liina ja nuo teidän tuolit on hienot.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.