Joupin Vanha Tupa Seinäjoella


Pääsimme SObloggareiden kanssa tutustumaan Joupin vanhaan tupaan. En ollut koskaan kuullutkaan moisesta paikasta ja ensiajatus oli, että missä siellä muka sellainen on?

Noh, pitihän sitä hieman harhaan ajella, ennekuin löysin perille. Paikka on omakotitaloalueen takana, lähellä Joupin Citymarkettia, eikä millään mennyt järkeen, että niiden takana olisi jotain tällaista. Heh.  Omakotitaloalueen välistä ajellessa, eteen aukesi näkymä, jota ei meinannut ensin edes uskoa todeksi. Niin kaunis vanha maalaistalo piharakennuksineen. Oi, missä tämä paikka on ollut piilossa. Niin kaunista!

Ei ihme, etten ollut tästä aikaisemmin kuullutkaan, sillä paikka on saneerattu ihan hiljattain yrityskäyttöön ja sitä voi vuokrata. Paikassa voi siis pitää juhlia, kokouksia, ulkoilmajuhlia sekä saunoa ja nauttia ihanasta maalaisemaisemasta. Talo on rakennettu jo 1800 -luvulla ja se on edelleen yksityisomistuksessa. Talo on jo välillä ollut nokkosten peitossa, kunnes se päätettiin pelastaa ja saneerata kauttaltaan. Talo piharakennuksineen on myös museoviraston suojelema kohde.

Joupin vanhan tuvan nettisivuille pääset tästä, klik

Saunatilat olivat myös todella ihanat ja niitä voi vuokrata erikseen. Myös erillistä maksua vastaan saan illanviettoon mukaan paljun. Saunatiloihin mahtuu noin 20 -henkeä kerralla. Oi, kuulostaa hyvälle. Taidetaan joskus tulla porukalla tänne. Katsokaan nyt näitä kuvia, kyllä tuolla kelpaisi saunoa!Joupin vanhassa tuvassa meitä oli myös vastassa Komiat Hetket -pitopalvelun Vesa. Hän on aina niin sympaattinen ja mukava. Olemme vierailleet hänen luonaan aikaisemminkin Peräseinäjoella, missä heidän toimitilat sijaitsee, siitä voit lukea lisää täältä Klik. Tällä kertaa hän tarjosi meille aivan huippuruoat sekä tietenkin nokipannukahvit kera ihanan jälkiruoan! Kyllä meidän kelpasi. Kiitos Vesalla tästä.

Komiat hetket tekee yhteistyötä Joupin tuvan kanssa ja voit ostaa pitopalvelun heiltä, jos vaikka päätät pitää juhlat Joupin tuvalla. Helppoa ja kätevää! Silloin voi itse nauttia juhlista ilman huolen häivää.

Komiat hetket nettisivuille pääset täältä, klik

Ei kommentteja

Kiitos kun jätit viestin.