Remonttikuulumiset



Ihanaa alkavaa viikkoa!

Täällä on vietetty lasten hiihtolomaa koko perheen voimin. Blogin kirjoittelu on jäänyt, koska aika on mennyt perheen kesken touhutessa. Nyt jälleen koti on hiljainen, vain minä, läppäri ja tikittävä kello seinällä. Heh. Ja ihana, ihana aurinko valaisee päivääni. Kevät tulee ja se on ihana asia!

Ihan koko lomaa en kuitenkaan vain "lomaillut", vaan maalipensseliin tuli tarttua jälleen viikonloppuna. Nyt makuuhuoneesta on tapetti poistettu sekä seinä maalattu kahteen kertaan. Tapetti lähti irti todella helposti, kun vähän ruiskutin vettä päälle ja annoin vaikuttaa. Tapetti lähti pois isoina suikaleina ja sitten pieniä kohtia rapsuttelin pois ihan pienen kaapimen avulla. Nyt kun vielä pääsen sisustamaan makuuhuoneen, niin saan esitellä teille makuuhuoneen uuden ilmeen. Tuskin maltan odottaa! Sängynpääty täytyi irrottaa seinästä maalauksen ajaksi ja nyt olen miettinyt haluanko laittaa sen takaisin paikoilleen vai keksinkö tilalle jotain ihan muuta. Alla olevassa kuvassa pieni kurkistus makuuhuoneen värimaailmaan. Seinän väriin ja muihin palaan sitten, kun saan sisustuksen jonkinlaiseen kuosiin.



Seuraavassa postauksessa esittelen teille eteisen ennen ja jälkeen kuvat.  Yksi viherkasvi on kotiutunut meille viime viikon aikana ja haaveissa on vielä hankkia joku ihanan iso viherkasvi tuohon eteiseen. Hiljaa hyvää tulee, vaikka minun mottoni on lähinnä hetitännemullenyt. Heh. Nyt on niin monta projektia päällä, että mennään askel kerrallaan.

Keittiöön olen kokeillut uusia vetimiä ja suunnitellut uutta valaistusta. Kokeilussa on nyt kaksi mustaa erilaista vedintä täältä. Meillä on tällä hetkellä hopean väriset vetimet, jotka ovat tuollaiset ovaalin malliset. Haluaisin keittiöön hieman sellaista ilmettä sekä kontrastia, joten mustat vetimet voisivat tuoda sitä. Olemme kallistumassa tuohon ylempään vedinmalliin, se tuntuu käteen kivemmalta. Miltä kuulostaa nämä minun suunnittelmat?



Lopuksi vinkkaan teille vielä SOblogien uudesta instatilistä tälläMeneillään on SOblogien esittely, joten käykää klikkaamassa itsenne sinne seuraajaksi. Seinäjoen I-print myös painatti meille mainosjulisteita, joita olemme vieneet ilmoitustauluille ympäri maakuntaa. Meillä on tässä oikein kiva blogiporukka ja touhuamme kaikenlaista kivaa yhdessä. Sen lisäksi teemme yhteistyötä eteläpohjalaisten yritysten kanssa. Tervetuloa seuramaan meitä!




4 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää makkarin seinä ja mustat vetimet on kyllä tosi kivat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, makkarin seinästä tuli tosi kiva! 😊 Kyllä mustat vetimet tuo kivaa särmää.

   Poista
 2. Ihanat nuo vetimet. Niin yksinkertaisen kauniit! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.