Valmis eteinen sekä uusi sisustusryhmä


No nyt pääsen vihdoin esittelemään teille pari kivaa juttua. Tässä on ollut taas kaikenlaista kivaa säpinää ja tunteiden vuoristorataa, niin että ihan naurattaa. Ihanaa, että elämässä on välillä sykettä nostattavia asioita, innostusta ja iloa! Minulla on monta rautaa tulessa ja tulette kyllä kuulemaan kaikesta, kun hetki on oikea. Tänään sain ihanan viestin yhdeltä sisustustoimittajaltakin, joten katsotaan mitä kesä tuo tullessaan. 

Mutta ensimmäisenä kerron teille tästä uudesta ryhmästä, jonka bloggariystäväni Hannan kanssa perustimme muutama päivä sitten ihan extemboree. Joissakin sisustusrymissä on käynyt kuumana keskustelua siitä, mikä on esim. modernia ja skandinaavista sisustusta? Voiko tyylien rikkojat julkaista omia kuviaan ryhmässä, jossa on jokin tietty tyylisuunta? Tuon keskustelun innoittamana sanoin kaverille, että perustetaan Persoonalliset kodit -ryhmä! Heitin asian hieman lonkalta, mutta ystäväni innostui ajatuksestani niin, että sovittiin heti treffit ja siitä se sitten lähti. Istuimme kahvikuppi kädessä muutaman tunnin ja selvensimme itsellemme mitä ryhmä pitäisi sisällään. Ja eikun läppäri käteen ja homma aluilleen.

 Kuvassa blogien Lumikallio kaunis makuuhuone sekä Kolmen tähden kodin keittiö sekä    olohuone.

Ryhmän nimeksi tuli Persoonallinen Koti. Ryhmässä voi jakaa kuvia omista persoonallisista sekä inspiroivista kodeista sekä sisustuksista ja keskustella aiheeseen liittyen. Ryhmää ei ole jaettu mihinkään tyylisuuntaan, vaan siellä saa juurikin rikkoa kaikenlaista kaavaa. Käykää klikkamassa itsenne mukaan tästä tai tuosta nimen kohdalta. Laitan varmasti vielä sivupalkkiin linkin sivuille, kunhan ehdin sen tehdä. Ryhmässä on jo nyt kovasti vipinää ja tuntuu, että tällaiselle ryhmällä on ollut tarvetta. Ihanaa!

Tässä esittelemäni kuvat löytyvät kaikki Pesoonallinen koti -rymästä. Jotta homma saatiin käyntiin, mukaan lähti monta blogikaveriani esitellen upeat persoonalliset kotinsa.
Alla olevassa kuvassa taitelijakoti Keltainen keinutuoli -blogista sekä Villa Bohemian blogin persoonallinen makuuhuone sekä ulkovarasto.


Tässä taas on Suvikukkasia -blogin lastenhuone, huomatkaa lasten maalaukset seinällä, Siskonpaneelisoppaa -blogin huikea makuuhuone sekä Elämää keltaisessa talossa -blogin maatilan kaunis olohuone. 

Rymä on vielä avoin, mutta tulemme tekemään siitä suljetun jatkossa, kunhan saadaan tietoa ryhmän olemassaolosta eteenpäin. Tervetuloa lämpimästi mukaan! Kiva kuhina ryhmässä jo onkin!


Ja sitten tähän meidän eteiseen. Maalasin eteisen seinän Tikkurilan sävyllä J491. Väri on tuollainen vaaleansininen tai turkoosi, riippuu missä valossa sitä katsoo, mutta illalla keinovalaistuksessa se näyttää hieman mintunvihreältäkin. Eteisestä tuli raikas ja nyt seinän kulmikas muoto erottuu edukseen. Tykkään! 
Kerroin jo aikaisemmin kuvan ruskeasta vitriinistä täällä. Hieman sulattelin vitriinin väriä ja aikomukseni on hioa sitä vielä lisää myöhemmin. Olohuoneessa ollut pyöreä peili asetettiin vitriinin päälle sekä pojan huoneessa ollut taulu tuotiin eteiseen. Uusi viherkasvi pääsi elävöittämään tilaa. Kirpparilta löysin muutamia uusia koriste-esineitäkin tuohon vitriinin päälle, mutta niistä en ole vielä kuvaa napannut. Vitriinin sisälle laitoin sisustuslehtiä sekä kirjoja. Siellä ne on kivassa järjestyksessä sekä pölyltä piilossa.

Mukavaa viikonloppua
Marika11 kommenttia

 1. Kaunis on tuo eteisen uusi väri! Ja muutenkin näyttää eteisenne kivalta.
  Kävinkin jo liittymässä tuohon ryhmään, itse koen, että meidän koti ei oikein edusta mitään tyyliä, vaan on sekoitusta vähän kaikkea;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ❤ Tervetuloa mukaan! Ryhmä on juuri oikea paikka, jos tuntuu ettei oma koti sovellu mihinkään tyylisuuntaan. Ja inspiraatiota sieltä saa myös tulla hakemaan! 😁

   Poista
 2. Myös huomioin tuon kauniin värisen seinän!Ruskea kaappi on kiva,varsinkin nuo värilliset hyllyt.Onko Laulumaan sarjaa?

  VastaaPoista
 3. Kaunis eteinen ja upea väri seinissä! Ja ihania, ihania, persoonallisia koteja. Kävin klikkailemassa itseni mukaan - en itse osaa sisustaa mutta osaan ihailla kaunista;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ❤ Eikös, ryhmä sen kuin kasvaa ja kasvaa! Siitä tulee huikea ryhmä!

   Poista
 4. Todella kaunis kokonaisuus. Kuinka persoonallinen koti pitää olla että mukaan pääsee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukaan vain rohkeasti! Ei siellä ole pakko julkaista mitään ja kun liityt mukaan, näet minkätyyppisiä koteja siellä on. Osa on enemmän persoonallisia kuin toiset. : )

   Poista
 5. Kiva kun pistitte ryhmän pystyyn 👍🏻
  Mukana ollaan 😉

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.