Itsenäisyyspäivä!



Oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!


Kuten jo kerroinkin, tänään syödään hyvin ja tavallista hienommin ja siten 
kunnioitamme Suomen itsenäisyyttä.
Liha paistuu uunissa jo ja tuoksu on mitä hurmaavin.

Kaunis kattaus on osa sitä ja tällä kertaa halusin kattaukseen luonnonmateriaaleja.
Kanelitanko tuo joulun tuoksun ja pala metsään sen, mitä meillä täällä Suomessa on yllinkyllin.
Pidän kuusikoristeista ja tänä jouluna se onkin koristelun pääteema.



Ostoslistalla olisi kolme poikkiliinaa, joulua ajatellen.
Nyt käytin erilaisia pyöreitä alustoja, mitä minulla kaapissa sattui olemaan.
Tuo mustapalloinen tulee esille ehkä parhaiten valkoisesta liinasta.

Nuorimmainen oli tehnyt päiväkodissa suomenlippuja.
Ne tietysti pääsi mukaan koristeluun.




Ja kun ilta hämärtyy, näyttää aina vain paremmalta.
Kohta pääseekin jo syomään!

-Bon Appetit-





3 kommenttia