Ei muuta väliä kunhan on sinistä!


Vuoden 2015 kevään/kesän yksi trendiväreistä ovat sinisen eri sävyt ja olen itsekin niille nyt lämmennyt, vaikka joskus 2000- luvun alkupuolella sain sinisestä ähkyn. Omistin jopa sininsen sohvan kun se oli muka niin ihana! : ) Aina on kiva jälkeenpäin naureskella omille valinnoilleen ja koska aika muuttuu ja trendit sen mukana, ne omat valinnat näyttää välillä naurettavilta ja hassuiltakin. Vaikka eihän se siihen aikaan mikään naurun aihe ollut, vaan sisustustrendi! 

Nyt tämä "inhokki" väri on tehnyt paluun ja olenkin ostellut pitkin kevättä kirppareilta sinisiä astioita ja piensisustus tavaraa tätä innostustani laannuttamaan, koska en viitsisi näihin omaisuutta laittaa, sillä luulen tämän olevan hetkellinen innostus jos vanhoihin enteisiin on uskominen!
 Noiden sinisten astioiden kanssa sopii hyvin kaikenmoiset bambukorit ja raaka puu sekä marokkolaistyylit. Myös teollinen tyylisuunta sopii mainiosti eri sinisävjen kanssa. 

Sininen sopii sisustukseen niin pieninä piristysruiskeina vaikka ihan koriste esineiden muodossa tai sitten ihan vaikka yksittäisenä huonekaluna muiden huonekalujen rinnalle. Lisäksi sisustustrendeihin kuuluu myös maalata yksi seinä siniseksi ja onneksi sinisiäkin on useita sävyjä, joten sen ei tarvitse olla se tyypillinen "perussininen".

Esittelinkin teille jo makuuhuoneeni (täällä) jossa yksi seinä on maalattu tummalla turkoosilla ja se on ihana! Itse en ole sävyä valinnut, mutta tällä kertaa oli onnea, että se oli todella mieluisa. Tikkurilan trendiväreihin voit tutustua täällä.
 

 


 Keräsin hieman kollaasiin omaa silmääni mielyttäviä trendijuttuja.
(kuvat lainattu netistä)
 Mitäs pidätte, löytyykö teiltä sinistä? 

Marika

 
Ei kommentteja

Kiitos kun jätit viestin.