Uusi ruokapöytä


Edellisessä postatuksessa jo mainitsinkin minun uuden ruokapöytäni saapuneen!
Pöytä on Junetin saarnipöytä ja se oli esittelymalli joka alunperin oli harmaa. Keittiössäni on alakaapit harmaat ja yläkaapit valkoiset ja koin, että harmaa pöytä olisi liian synkkä muutenkin aika pieneen keittiöön, joten se maalattiin valkoiseksi. Lisäksi keittiöön paistaa ainoastaan aamuaurinko (jos se nyt vaan malttaisi paistaa) ja siten ei ole kovin valoisa.
Valkoisen valitsin myös siitä syystä, että se sopisi yhteen niin monen muun värin kanssa. Olen värimaailman suhteen harmonisen tunnelman kannattaja - värejä eikä kuoseja ei saa minun makuuni olla hirveästi. Ihailen kyllä aina koteja, jossa värejä on käytetty runsaasti, mutta sitten itse aina päädyn tähän tuttuun ja turvalliseen. Harmoniseen tasapainoon : )

Tuoleja ei tuohon pöytään kuulunut ja ne onkin hankintalistalla seuraavana vuorossa.
Meiltä löytyi ennestään kaksi Ikean tuolia, jotka sopivat pöydän kanssa hyvn yhteen ja ehkä hankin niitä kaksi lisää. Tuolit ovat tukevat ja tykkään niiden graafisesta kuvionnista. Hintakin on kohtuullinen.

Tänään oli aika pimeä päivä täällä, joten en kovin montaa kuvaa napannut, mutta katsotaan kun saadaan kunnon aurinkogonpaiste tänne pohjanmaalle niin saadaan valoa kuviin.
Alakuvassa voitte nähdä pöydän elävän pinnan - se on kaunis!

Olen ihastunut valtavasti sinisen eri sävyihin ja niistä tulee meidän talouden tämän kesän hitti!
Olen haalinut erilaisia koriste-esineitä kirppareilta innostuksen kourissa.
Joskus hamassa menneisyydessä kyllä vannotin, että mitäääään sinistä ei ikinä enää tule,  mutta niin se mieli taas muuttuu! Heh..

Mukavaa loppuviikkoa!
Marika1 kommentti

Kiitos kun jätit viestin.