Makuuhuoneen uudistus!Minulla on teille monta mukavaa juttua kerrottavana, mutta aloitetaan kuitenkin tästä makuuhuoneen uudistuksesta!

Olen saanut valtavan sisustusinspiraation viimeisen viikon aikana! 
Yleensä se puree juurikin syksyisin, kun "kesältä" ehtii taas kotona olla ja katsoa ympärilleen.
Lisäksi muutokset piristävät kummasti ja koti tuntuu taas kuin uudelta.
Hassua, mutta toimii!

Siirsin makuuhuoneen sängyn toisinpäin tuolta nurkasta, jossa se on ollut muutosta asti.
Voit katsoa miltä makuuhuone näytti ennen - täältä!  Kuvittelin, että huoneesta tulisi kovin ahdas jos sänky olisi näin kuin kuvassa nyt on, mutta olin väärässä, siitä tuli erittäin hyvä ellei täydellinen.. vai miten se laulu nyt meni. : ) (Pst... sänkyni on vain 120cm leveä.)

Makuuhuoneeseen saapui myös valkoinen Jyskin lipasto, joka on ollut vielä meidän entisessä kodissa tähän asti. Sillekin löytyi juuri sopiva paikka tuolta nurkasta. Minulta löytyi myös kirpparilta ostetut puiset kehykset jonne leikkasin tapetista palan. Monesti oma kaappi voi olla aarrearkku, josta löytyy kirpparilta tehtyjä löytöjä, jotka vasta aikojen päästä löytävät paikkansa kodista.

Sänkyä vastapäätä on valkoinen työpöytä. Sen yläpuolella seinä ammottaa vielä tyhjyttään, jonne pitäisi hankkia vielä hyllyt. Mietinnässä on Ikean Ekby -hyllykokonaisuus. Myös ikkunaverhot menevät vaihtoon kun vain löydän sopivat.

3 kommenttia

Kiitos kun jätit viestin.