Ikean Lack -apupöydän uusi ilme!


Olen sisustellut viime aikoina nuorimmaisen tytön huonetta ihan uuteen uskoon ja ihan uusilla väreillä, aina kun vain aikaa on. Koulu vie paljon aikaa ja kesäloman jälkeen uuteen rytmiin pääseminen ottaa hieman koville ja aina vie aikansa kun taas oppii nousemaan ihmisten aikaan ylös. : ) Prinsessavaihe saa nyt jäädä ja lastenhuoneen tyyli tulee olemaan selkeämpi ja hieman iloisemempi. Hänellä kun ei ole koskaan muutenkaan ollut prinsessavaihetta, vaikka PetShopit ja Barbit ovatkin suosittuja leluja tällä hetkellä. Huoneen sisusustus ei ole häntä juuri kiinnostanut ja äiti on aina päässyt toteuttamaan itseään. Pikkuneidille on vain tärkeää, että rakkaat pehmolelut ja pikkutavarat ovat käden ulottuvilla.

Esittelen teille sitten koko huoneen kun se on täysin valmis. Joitakin hankintoja pitäisi vielä tehdä, joten nyt ette koko huoneesta kuvia vielä näe, mutta pieniä vilahduksia kylläkin.

Tässä postatuksessa kerron teille pienen vinkin siitä miten esim. Ikean Lack -pikkupöytiä (Ikeassa apupöytä nimellä) voi piristää ja tehdä niistä oman näköisiä, vaikka juurikin lastenhuoneeseen.  Kerran käsityömessuilla ollessani, mukaani tarttui näitä kuviollisia teippejä, joilla nyt voi koristella ihan mitä vain; lahjapaketteja, lasipurkkeja jne. Eräänä iltana keksin liimailla niitä tähän Ikean pöytään koristeeksi, kun tuo pelkkä musta pöytä näyttää lastenhuoneessa niin tylsältä. Toki ihan pienten lasten kanssa nämä ei kauan tässä pysyisi, mutta jo tällaisen esikouluikäisen kanssa kyllä. Tai näin ainakin luulen...

Kuvioksi valitsin viirinauhan jota tulee löytymään myös seinältä.

Olen joskus messuilla nähnyt myös sellaisesta sprayta/lakkaa jolla voi kiinnittää pöytään vaikka sanomalehtiä, jolloin se kovettuu pöytään niin, että niitä ei saa enää irti. Sitä ajattelin kokeilla joskus myös. Siinäkin oli käytetty ko. Ikean pikkupöytää. 

Edullinen ja nopea muutos! (ainakin hetkeksi) 

Ikea Lack apupöytä 4,99e/kpl ja juuri sopivan korkuinen lastenhuoneen pöydäksi alle kouluikäiselle.
Ps: olen kierrellyt niin blogistien kuin koulun kanssa erilaisissa kivoissa paikoissa kesän ja syksyn aikana. Ihania, ihania paikkoja ihan tässä Etelä-pohjanmaalla joista en ollut koskaan edes kuullutkaan tai ne ovat ihan uusia. Haluan tuoda niitä myös teidän tietoisuuteen. Tulen siis ensi viikosta lähtien kertomaan blogissani tasaiseen tahtiin juttua näistä paikoista. Minulla on myös menossa ensimmäinen todellinen sisustussuunnitelma jonka toteutan ihan itse alusta loppuun asti. 

Hieman jännittää, tositoimiin alan siinäkin myös ensi viikolla.

Mukavaa loppuviikkoa!
Marika
Ei kommentteja

Kiitos kun jätit viestin.