Elämyksiä - Komiat Hetket


Lupasin kertoa teille kivoista paikoista jossa olen kesän aikana käynyt.
Uskomatonta, mutta läheltämme (Etelä-pohjanmaa) löytyy mitä kivempia paikkoja joiden olemassaolosta en ole tiennyt mitään. Osa paikoista on uusia, mutta mukana on myös paikkoja jotka ovat toimineet jo useamman vuoden. Joskus vain liian lähellä oleville asioille tulee sokeaksi, mukamas pitää aina lähteä jonnekin kauas, että olisi jotain erilaista ja että reissu tuntuisi erityiseltä. Mutta aina ei ole mahdollista lähteä kauas tai kun tulee vieraita, ei tiedä minne heitä veisimme. Täällä Seinäjoen seudulla kun muka ei ole mitään - kuule usein sanottavan! Tässä tulee vinkkejä miten voi esim. yritysasikaaat tai polttariporukan viedä eksoottisille nokipannukahveille kotaan tai keskelle kauneinta suomen luontoa kera pienen ohjelman. Monesti myöskään oman paikkakunnan museossakaan ei tule käytyä ja taas reissussa ollessamme koluamme niitä mielellämme.

Siksi nyt haluankin tuoda myös teidän tietoonne mitä kaikkea ihanaa ja käymisen arvoista täältä löytyykään. Tässä vinkkejä myös teille jotka tulette Etelä-pohjanmaalle lomailemaan tai olette läpikulkumatkalla.

Ensimmäinen ihana paikka joiden toimintaan kävimme SO-bloggareiden kanssa tutustumassa oli Komiat hetket Oy peräseinäjoella, kalajärven rannalla. Paikka oli aivan ihana ja historiallisia rakennuksia pullollaan. Alueelta löytyy mm. Ylihärmäläisen rangaistusvanki Matti Unkurin perheelleen Siperiassa rakentama hirsitalo, jossa voi pitää kesäisin tilaisuuksia pienimmille ryhmille. Todellakin tutustumisen arvoinen paikka!Tässä tietoa Komiat Hetket sivulta: (linkki otsikossa sivuille)

 Komiat Hetket Oy järjestää laadukkaat ja kokonaisedulliset TYKY- ja TYHY -päivät, kokoukset, saunaillat, juhlat ja polttarit. Toimimme 200 km:n säteellä Seinäjoen keskustasta. Tarjoamme kokonaispakettina Komiat 3-300 hlön elämysohjelmat, isot 30-60 hlön lapinkodat, maistuvat ruokailut, 3-50 hlön saunat, lämmitetyt 5-12 hlön kylpypaljut, 4-20 hlön mökit, 10-200 hlön juhla- ja kokoustilat, 40-200 hlön juhlateltat ja tarvittaessa myös kuljetukset. Panosta hyvinvointiin ja ota ilo irti uusien hauskojen aktiviteettien parissa. Komiat Hetket- ohjelmissa pääset itse tekemään, onnistumaan ja kokemaan komeita hetkiä. Voit valita valmiista ohjelmaehdotuksistamme tai pyytää meitä räätälöimään juuri sinun yksilöllisiä toiveitasi vastaavan ohjelman. Komiat Hetken, Vesa esitteli meille paikkoja ja tarjoili valtavassa kodassa meille nokipannukahvit jollaisia en ollut eläissäni saanut. Hän tarjoili myös heidän tekemäänsä suolapalaa pärelautaselta tarjoiltuna, samalla kun takapuoltamme lämmitti porontaljat.
Kerrassaan elämyksellistä - pystyimme vain huokailemaan!

Lopuksi pääsimme ajelemaan lähes äänettömillä kumiveneillä järvelle, sää oli mitä parhain ja järvi tyyni. Niin kaunista!

Kiitos Vesa mukavista elämyksistä!
Tänne aijon kyllä vielä palata ihan asiakkaan muodossa.


Ei kommentteja

Kiitos kun jätit viestin.