Juuttimatto ja peikonlehtiOlen ollut oikein tyytyväinen olohuoneessa olevaan moderniin villamattoon, mutta aina kun syksy tekee tuloaan -  pieni piristys on paikallaan, silloin on saatava jotain uutta! Huomasin Ikean uudessa kuvastossa uuden  SINNERLIG-malliston ja siinä oli paljon ihania ja ostamisen arvoisia juttuja. Viikonloppuna kävimme sitten Ikeassa ihan työasioissa ja pikaisesti ehdin tuota mallistoa ihailla. Eritoten korkkijakkarat ovat aivan ihania. Minun oli tarkoitus ostaa tuo Sinnerlig -malliston matto joka on 100% meriheinää, mutta matto vaikutti kuitenkin siltä, ettei se sovellu ihan olohuonekäyttöön ja huomasinkin vieressä olevan juuttimaton ja olin myyty! 

Juuttimattoa löytyi kahdessa koossa ja meille kotiutui se pienempi 160x230cm juuttimatto.
Minusta se erittäin kaunis ja oikein hyvä ostos!Toinen hankintalistalla oleva asia on ollut peikonlehti viherkasvi. Peikonlehtihän on nyt erittäin trendikäs viherkasvi ja sen voikin bongata usean sisustajan kodista. Itse huhuilin jopa fb myöden tämän perään, kunnes se tuli vastaa kirpputorilla. Kaikkea sieltä kirpputorilta tosiaankin voi löytää. Heh.. 

MARIKA

3 kommenttia

  1. Minäkin olen kirpparilta ostanut kukkia..:) Ihana tuo matto!

    VastaaPoista
  2. Kirpparilta kyllä löytää vaikka mitä! 😊 Matto on kyllä 💓

    VastaaPoista
  3. Hyvältä näyttää! Meillä on myös peikonlehti joka näyttää tekevän kokoajan uutta vartta, olen varmaan kohta pulassa sen kanssa :D

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.