KeittiöOlen julkaissut aika vähän kuvia keittiöstä täällä ja se johtuu yksinkertaisesti siitä, etten ole täysin tyytyväinen lopputulokseen. Vieläkään en ole sitä olotilaa saanut, että tää olisi nyt tässä. Keittiössä on harmaat yläkaapit ja alakaapit ovat valkoiset. Ihan ei paras ratkaisu tuo harmaa, aika pimeään keittiöön. Asumme luhtitalossa ja tuo lippa tulee juurikin keittiönikkunan eteen. Lisäksi keittiö on itäänpäin. 

En ole itse valinnut asunnon materiaaleja ja joissakin kohtaa olin tehnyt toisin, vaikkakin olen todella tyytäväinen suurimpaan osaan asunnon materiaalivalinnoista. Suurin inhokki on kuitenkin keittiön muovimatto! Se on väriltään beigen/vaaleanruskean sekoitus. Höh.. Mietin jo lattian vuoraamista DC -fixillä, mutta se taitaa jäädä vain haaveeksi. Ei taida kestää DC -fix lattiapinnoilla pidemmän päälle. : D Haluaisin niin saada valoisan ja puhtaan valkoisen keittiön. Noh, näillä mennään ja täytyy nyt vain odottaa kun tulee se hetki, että voisi keittiöön olla täysin tyytyväinen.

Keittiöön olen valinnut turkoosia väriä mustavalkoisen sijaan ja turkoosista on tullut yksi lemppareistani. Tuo mustavalkoinen värimaailma kyllä sopii keittiöön, joten katsotaan palaanko siihen taas. Aina pitää kokeilla jotain uutta. Tässä nyt muutamia kuvia keittiön asetelmista ja turkoosista värimaailmasta. Lisäksi tuo senkki on nyt väliaikaisesti tuossa ahtaassa keittiössä. Se vielä etsii paikkaansa kodistamme. 

Tässä kuva keittiöstämme ennen, silloin kun ei edes ollut edes tiskikonetta. 
Pöytä on vaihtunut pyöreään, Junetin saarnipöytään. Pyöreän pöydän äärellä on tosi kiva porukalla istua, mutta ongelma on löytää pöydän alle kivaa ja kohtuuhintaista mattoa. Nyt minulla on kiikarissa yksi, kunhan maltan sen hankkia. Kuvan matto on hankittu Ellokselta.3 kommenttia

  1. Kaunis terkoosi väri.. Kummasti se värimieltymys vaihtelee...minulla vihreä on nykyin lempiväri ja ennen ei olsi tullut kuuloonkaan, että kotiimme jotakin vihreää laittaisin..:)

    VastaaPoista
  2. Kivalta näyttää :) Hauska tuo pyöreä pöytä ja turkoosit!

    VastaaPoista
  3. Kivan näköistä! Mistä tuo ihana raidallinen tuoli on? :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.