Uutta keittiöön Habitaresta!Olimme koulusta Habitare -messuilla viime perjantaina.
Kiertelimme koko päivän messuilla osastoja läpi (jalat tietenkin katkeamispisteessä) ja osallistuimme me muutamaan luentoonkin. En ole vuosiin käynyt Habitaressa, joten oli tosi kiva päästä tutustumaan jo ennestään tunnettujen yritysten syysuutuuksiin kuin ihan uusiinkin, joilla uusia ideoita sisustamisen saralla. Kaikkea ihanaahan siellä oli, kuten arvata saattaakin!

Teen uuden postauksen vielä messuilla räpsimistäni kuvista myöhemmin, tässä esittelen yhden ostoksen jonka messuilla tein.

Olen pitkään jo miettinyt kivaa ja toimivaa ratkaisua tiskipöydälle, jossa voisi säilyttää jokapäiväisessä elämässä tarvittavia puhdistusaineita ja saippuoita tms. niin, että ne myös näyttäisivät kauniilta. Itse käytän tiskipöydän siivoukseen aina jotain suihketta, lisäksi käsitiskiaine rumine purkkeineen pyörii aina tiskipöydällä, vaikka yritän sen aina sujauttaa kaappiin piilon käytön jälkeen. Jostain kumman syystä se purkki on kuitenkin useinmiten siinä pöydällä. Heh..

Messuilla minua tuli vastaan kotimainen Mayn (klik), joka suunnittelee kodin käyttöesineitä skandinaaviseen tyyliin sopivaksi. Mustavalkoisena ihmisenä nämä tuotteet kiinnittivät oitis huomioni. Ensimmäinen merkin tuote siis kotiutui meille ja se on tämä kuvan musta kori johon sujautin jo ennestää Lapuan Kankureilta ostamani mustikan hajuisen keittiösuihkeen. Sopivasti sekin musta sekä ajaton ja ennenkaikkea tyylikäs! Kaapista löytyi myös nämä Marimekon raidalliset kupit jotka piristivät ilmettä kummasti. Aijon kyllä hankkia lisää näitä Mayn tuotteita, joten korin sisältö kyllä elää lähitulevaisuudessa. Muutenkin suosin aina suomalaista designia jos vaan sellaista on saatavilla.

Puinen leikkuulauta ja lasinaluset on H&M:stä ja pumppupullo Ikeasta johon meinaan sen tiskiaineen sujauttaa. Katsotaan nyt kuinka toimivaksi tuollainen pumppupullo osoittautuu käytössä.


Ei kommentteja

Kiitos kun jätit viestin.