Seinäjoki Art&Design WeekTäällä on meneillään juuri Seinäjoki Art&Design Week


 Kolmatta, taidetta, designia ja muuta yllättävää, poikkitaiteellista ohjelmaa pursuavaa SADW-viikkoa vietetään 8.-13.9.2015. 6 päivää, 50 ohjelmanumeroa, 23 tapahtumapaikkaa, 10 näyttelyä, 143 m2 pop up... Tutustu koko ohjelmaan klik!

Kaikkea mielenkiintoista ohjelmaa olisi tarjolla - harmi, että itse lähden Habitareen perjantaina ja
työharjoitteluna tekemäni sisustussuunnitelma painaa päälle. Pääsen kohta maalaushommiin.Mutta aina ehdin käydä herkuttelemassa KOTO -kahvilassa  ja lisäksi olisi tarkoitus osallistua SO-bloggaajien SADW-matkaan Lapuan Kankureiden muuttomyyntiin ja uuden myymälän esittelyyn sunnuntaina. Paljon kivaa siis tiedossa!


 Vielä pikaisesti pari kuvaa toisesta kirppislöydöstäni. (jostain syystä nyt on tullut kaikkea ihanaa vastaan kirppareilla). Tykkään hurjasti tämän tuolin muotoilusta ja siitä ajanpatinasta mikä siitä välittyy. Ja hinta oli huimat 15e! HAPPY!

Sängyn päällä komeilee itse suunnittelmani ja painamani peikonlehti tyyny. Siitä lisää vielä myöhemmin.3 kommenttia

  1. Kiva tyyli kodissasi. Löysin tällaiset SOblogit ja sieltä sinun blogin! Itsekin E-Pohjanmaalta, mutten ollut kuullut tästä.

    Mari / www.puolitoistakerrostakotia.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Hei Mari, kiva kun löysit blogini. Olen blogannut välillä harvakseltaan, täytyy ryhdistäytyä sen osalta jatkossa. : ) Pitääpä käydä tutustumassa myös sinun blogiin.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.