Muubs teolliseen tyyliin!


Meillä SObloggareilla (meidät löydät myös fb:sta) oli taas ilo olla tutustumassa ihaniin uutuusmerkkeihin Mäkelä&Roosin toimitiloissa Seinäjoella. Mäkelä&Roos on sisustussuunnittelu toimisto niin yksityisiin kuin julkisiinkin tiloihin. Lisäksi heillä on myös eri tuotteiden edustusta. Kuten esim Kinnarpsin toimistokalusteet, Salli satulatuolit, vm-carpet, lennol jne...  Nyt esittelen teille kuitenkin yhden uutuuden, Tanskalaisen ihanuuden jota nyt voi heidän kauttaan tilata.

Merkki on MUUBS  (klik, niin pääset heidän kotisivuilleen)


 Muubs on Tanskalaista desigia teolliseen tyyliin. Muubsin tuotteet ovat lähinnä pelkistettyjä luonnonmateriaaleista tehtyjä, suoraviivaisia tuotteita. Värit ovat luonnonläheisiä ja toisaalta aika kylmiäkin. Itse inspiroiduin näistä tuotteista suunnattomasti! Mäkelä & Roosin tiloissa oli kauniisti katettu pöytä Muubsin tuotteilla enkä voinut kuin huokailla. Ostoslista oli heti pitkä! : ) Toki tuotteet ovat hintavia, varsinkin huonekalut, mutta näitä voi keräillä pikku hiljaa tai ostaa muutaman Muubsin tuotteen kotia koristamaan. Ah, tuo betonipöytä.. miten kaunis! Eikö olekin ihania!
Merkin edustusta ei ole muualla suomessa kuin Mäkelä & Roosilla joten sinne vain yhteydenotto jos kiinnostuit näistä.  Me bloggarit saimme kotiinviemisiksi pienet lahjapussukat. Pussukassa oli merkin kaunis joulukoriste. Kuulemma jonkun Tanskalaisen bloggarin suunnittelema. : )
 


Meille myös tarjoiltiin pientä suolaista ja makeaa -  kauniisti Muubsin puulautasilta katettuna. Kauniit kupit ovat Rym -merkkisiä ja niistä teen oman jutun, sen verran ihania nekin.
Kiitos näistä Ninalle ja Tiinalle jotka toimivat yrittäjinä Mäkelä & Roosilla. Lisäksi Maimille joka tekee työharjoitteluaan siellä ja toimi yhteyshenkilönä/järjestäjänä meidän suuntaan. Kiitos ihanasta illasta kanssanne!

Vielä kuvaa kauniista esillepanosta ja suussa sulavista herkuista.

1 kommentti

Kiitos kun jätit viestin.