Pohdintaa keittiössä


Terveisiä kaaoksen keskeltä! Vihdoinkin kaikki tavarat on kannettu uuteen kotiin ja joka on oikein helpottava asia sinänsä, mutta sitten toisaalta asumme tällä hetkellä keskellä laatikoita ja pussukoita. Tuntuu hieman epätoivoiselta kuinka saamme kaiken järjestettyä jouluksi paikoilleen ja ennenkaikkea mahtumaan! Mistä tätä tavaraa oikein siunaantuu?? Minä se en ainakaan ollut! Heh, heh.. Pitäisi varmaan mennä johonkin ryhmään tunnustamaan " Olen Marika, olen hamstraaja!" Onkohan sellaisia ryhmiä olemassa? : D No ihan hamstraaja en kuitenkaan ole, sillä pystyn kuitenkin luopumaan tavaroista ja nyt olenkin myynyt kaikkea ahkerasti pois kirpputorilla. Tulee sellainen tavara-ähky! 

Ennen kaaosta otin kuitenkin kuvia meidän keittiöstä jonne on tulossa pientä pintaremonttia. Kaapinovet maalataan, näillä näkymin valkoiseksi ja välitilaan tulee maali. Puutasot hiotaan, koska ne ovat haalistuneet ja niihin on tullut jälkiä. Lisäksi keittiön nurkkaan jossa pieni osio seinää, tulee maali. Nyt olenkin pähkäillyt värien kanssa. Mitä seinään ja mitä välitilaan?? Saa antaa ehdotuksia jos jotain tulee mieleen. Otan niitä ilolla vastaan. Välitilaan voi tulla muutakin kuin maali, mutta mitä? Lasiovi poistetaan kokonaan ja se jää avohyllyksi. Helat varmaan myös vaihdetaan. Annetaan ajatusten hautua ensi vuoden alkuun saakka ja katsotaan mitä saadaan aikaan.
 

 


Minun täytyy vielä vinkata teille tästä ihanasta Walona kynttiläsarjasta (klik) joka valmistetaan Suomessa käsityönä laadukkaista materiaaleista. Minulla oli ilo saada yksi kynttilä kokeiluun ja voin sanoa, että tuoksu on huumaava! Kynttilä palaa tasaisesti ja tuntuu laadukkaalta. Verkkokaupassa näyttäisi nyt olevan alennettu hintakin eli 9,90e/kpl. Eli käykäähän tilaamassa näitä ihania kynttilöitä itselle ja ystävälle. Kotimaista käsityötä on aina ihana ostaa ja antaa lahjaksi. 

Terveisin Marika
 
 


Ei kommentteja

Kiitos kun jätit viestin.