Peura saapui taloon!Tänä jouluna, meidän joulu tulee olemaan värimaailmaltaan valko-hopea-musta. Ensimmäistä kertaa meille ei tule mitään punaista tai ehkä joudun tinkimään tästä periaatteesta joulukuusen kohdalla, sillä siinä täytyy ottaa huomioon myös lasten mieltymykset. Lisäksi aion painella vielä metsään hakemaan koristuksia luonnon antimista kunhan vain tämän muuttohässäkän keskellä ehdin.

Muutama päivä sitten kävimme äitini kanssa hieman jouluostoksilla ja hän pyysi minua valitsemaan  joululahjan itselleni, sillä he olisivat poissa joulun. Minä tietenkin suuntasin heti reippain askelin kohti sisustusliikettä ja mukaani lähti kaiken ihanuuden keskeltä tämä ihana Peura seinäkoriste. 

Minulla oli heti ajatus minne peuran laittaisin ja siinä se nyt on - valkoista takanmuuria vasten joka on pinnaltaan hieman repelöinen. Tämä puoli takasta on siis keittiöön päin, sillä takkamme on keskellä; olohuoneen ja keittiön välissä. Minusta se on kaunis juurikin tuossa - kaikessa yksinkertaisuudessaan. 

Lisäksi meillä on poltettu kynttilöitä ahkerasti ja kuvan kaksihaarainen kynttelikkö sekä Partylite:n iso vati ovat kirppislöytöjä. Toinen moderni kynttelikkö on ostettu Mallan Makeista kun siellä yksi päivä käväisin kahvilla. Käpy joulukuusenkoristeet ostin jostain marketista ohimennen, en nyt muista mistä. Tarjotin taas on kirppislöytö. Jotenkin nyt kaikki yksinkertaiset jutut mielyttää minun silmääni eniten ja hyvin harmoninen värimaailma rauhoittaa mieltä tämän hektisen elämän rinnalla.

Pikku hiljaa alkaa joulu näkymään meidänkin kodissa ja pari muuttokuormaan vielä niin saadaan vain keskittyä laittamaan tavaroita paikoilleen täällä uudessa kodissa. Vielä siis tsempataan pari päivää!1 kommentti

Kiitos kun jätit viestin.